Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σημαντική νίκη, κακή εμφάνιση!

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Όλοι και πρώτος όλων ο προπονητής, είχαν τονίσει τη σπουδαιότητα του αγώνα με τον Πλατανιά και είχαν επιστ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Όλοι και πρώτος όλων ο προπονητής, είχαν τονίσει τη σπουδαιότητα του αγώνα με τον Πλατανιά και είχαν επιστήσει την προσοχή, ώστε ο Πανιώνιος να μην είχε απώλεια βαθμών. Ο αγώνας ήταν επικίνδυνος επειδή: μετά από μια μεγάλη νίκη επί ισχυρού αντιπάλου και όταν ο επόμενος αγώνας είναι με θεωρητικά υποδεέστερη ομάδα επέρχεται χαλάρωση, ο Πλατανιάς θα έπαιζε το τελευταίο του χαρτί, ο Πανιώνιος θα είχε σοβαρές απώλειες στο κέντρο και θα παρατασσόταν χωρίς κανένα δημιουργικό μέσο ή τουλάχιστον κάποιον που να μπορεί να παίξει ως ένα βαθμό αυτό το ρόλο (π.χ. Σαββίδης), θα συναντούσε μια πολύ κλειστή άμυνα, που δύσκολα διασπάται και τις ξαφνικές αντεπιθέσεις των αντιπάλων με πρωτεργάτη τον Ενσικουλού, που αν δεν πρόσεχε θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά, όπως έγινε τη στιγμή της ισοφάρισης. Οι φόβοι αυτοί λίγο έλλειψε να επαληθευτούν. Ευτυχώς όμως ο Πλατανιάς φρόντισε να κάνει δώρο τη νίκη στον Πανιώνιο, μετά το ολέθριο λάθος του τερματοφύλακά του.

Όμως η εμφάνιση αυτή πρέπει να προβληματίσει ... κ πολύ μάλιστα! Δε λέω, δικαιούται μια ομάδα να έχει και μία ή και περισσότερες κακές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, ιδίως αν αγωνίζεται με ελλείψεις όπως σήμερα, όμως όλοι είχαν επισημάνει την επικινδυνότητα αυτού του αγώνα, που ο Πανιώνιος τελικά κέρδισε χωρίς να το αξίζει. Φαίνεται όμως ότι του το χρώσταγε η τύχη, που του είχε γυρίσει την πλάτη σε άλλους αγώνες όπως π.χ. με τη Λαμία που έχασε απίστευτες ευκαιρίες, με τον Ολυμπιακό που έχασε το έναν βαθμό στο τέλος και από κάλπικο πέναλτι, με τον Παοκ που ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό κλπ.

Συμπερασματικά ζητούμενο για τον Πανιώνιο είναι η σταθερότητα και η εμπέδωση της αντίληψης ότι κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται χωρίς προσπάθεια. Ακόμη και αν παίζει με το τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα. Τέλος η ομάδα χρειάζεται να ενισχυθεί στον άξονα τόσο στο κέντρο όσο και στην επίθεση, ώστε ν' αποκτήσει αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια