Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο ΣΕΓΑΣ θα τιμήσει τον Πανιώνιο!

Τα 120 χρόνια από την ίδρυση του θα γιορτάσει την Παρασκευή (1/12, 19.00) ο ΣΕΓΑΣ. Μάλιστα, ο ΣΕΓΑΣ θα τιμήσει (και) τον Πανιώνιο, μεταξύ...

Τα 120 χρόνια από την ίδρυση του θα γιορτάσει την Παρασκευή (1/12, 19.00) ο ΣΕΓΑΣ.

Μάλιστα, ο ΣΕΓΑΣ θα τιμήσει (και) τον Πανιώνιο, μεταξύ συνολικά 11 σωματείων (εννέα από την Ελλάδα και δύο από την Κύπρο) που συμμετείχαν στην ίδρυση της ομοσπονδίας και συνεχίζουν να έχουν δραστηριότητα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η ομοσπονδία θα βραβεύσει ακόμη το Υπουργείο πολιτισμού και Αθλητισμού, το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Τουρισμού, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), την κυπριακή ομοσπονδία στίβου (ΚΟΕΑΣ) - μέχρι το 1983 αποτελούσε μέλος του ΣΕΓΑΣ - και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Παράλληλα η ομοσπονδία θα τιμήσει την αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και την Κεντρική Ένωση Δήμων (ΚΕΔΕ).

Από τις σημαντικές στιγμές της βραδιάς θα είναι η προβολή του ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει ο σκηνοθέτης, Τάκης Παπαγιαννίδης. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο δημοσιογράφος Αλέξης Κωστάλας.

Η εκδήλωση γίνεται με την καθοριστική συμβολή του Δήμου Νέας Σμύρνης, που είναι και δυνδιοργανωτής και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια