Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη σ’ ένα 2λεπτο και εξαγωγή συμπερασμάτων!

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Ο Πανιώνιος κέρδισε τον ΟΦΗ στον πρώτο αγώνα κυπέλλου μέσα σ' ένα 2λεπτο, με το καθαρό 2-0 έχοντας ως ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Ο Πανιώνιος κέρδισε τον ΟΦΗ στον πρώτο αγώνα κυπέλλου μέσα σ' ένα 2λεπτο, με το καθαρό 2-0 έχοντας ως σκόρερς τους Γεσίλ και Χατζισαφί. Όμως το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Ο Πανιώνιος ήταν κακός για άλλο ένα παιχνίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές του ήταν αδιάφοροι. Είχαν διάθεση αλλά δεν έπαιζαν καλά! Έλλειπε η ποιότητα και κυριαρχούσε η επιπολαιότητα και τα λάθη. Γίνονταν λανθασμένες μεταβιβάσεις, λάθος κοντρόλ, ακόμη και τα κτυπήματα των κόρνερ ήταν απογοητευτικά!

Η νίκη αποδίδεται σε κινήσεις ρίσκου που έκανε ο προπονητής και οι οποίες απέδωσαν. Έβγαλε τον Σιώπη και έβαλε τον Γεσίλ, το κέντρο αποδυναμώθηκε ανασταλτικά, ο ΟΦΗ βρήκε χώρους και απείλησε, όμως και η επίθεση του Πανιωνίου έγινε πιο ποιοτική και περισσότερο απειλητική. Επίσης ο Γρηγορίου μετακίνησε τον Χατζισαφί στο κέντρο, που ήταν άλλη μια επιτυχημένη κίνηση. Οι ενέργειες του Γρηγορίου έπιασαν τόπο, αν δεν έπιαναν και ο Πανιώνιος έμενε στο μηδέν ή έχανε (θα μπορούσε να συμβεί και αυτό) θαταν με την πλάτη στον τοίχο!

Αρνητικό σημείο που ο Γεσίλ πήρε ανοήτως 2η κίτρινη και δε θα παίξει με την Κέρκυρα. Είμαστε που είμαστε λίγοι στην επίθεση, μείναμε λιγότεροι. Επιπλέον η έλλειψη του Σπιριντόνοβιτς ήταν για άλλη μια φορά αισθητή.

Συμπέρασμα: ο κακός Πανιώνιος ευτυχώς κέρδισε. Όμως δεν θα είναι πάντα έτσι. Για αυτό χρειάζονται 2 πράγματα: ξεκούραση και ποιοτική ενίσχυση στις θέσεις που εμφανώς χωλαίνει. Στο κέντρο του γηπέδου και στην επίθεση. Ο Πανιώνιος έχει δύναμη και τρεξίματα, χρειάζεται όμως να προσθέσει και ποιότητα στο ρόστερ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια