Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα για... επιστροφή!

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (26/11, 15:00) ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Να κάνει την... επιστροφ...

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (26/11, 15:00) ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Να κάνει την... επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Πανιώνιος, όπου φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ξάνθη και άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν θέσει ως στόχο την επαναφορά της ομάδας στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω ματς στις υπηρεσίες των Μασούντ, Οικονόμου (είναι σε άδεια), του Σιώπη (τραυματίας) και του Λάμπρου (δανεικός από ΠΑΟΚ).

Αντίθετα, στην αποστολή είναι οι Ντουρμισάι, Γεσίλ που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Μπαντής, Μπανανά, Ταπόκο, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Γκιοατά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Βουκελάτος, Γλυνός, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης, Σταυρόπουλος, Κάργας, Γεσίλ.

H αναμέτρηση ξεκινάει στις 15:00 και το γήπεδο της Νέας Σμύρνης αναμένεται να έχει πολύ κόσμο, οπότε καλό είναι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν από νωρίς το εισιτήριο τους, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα συνωστισμού στα εκδοτήρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια