Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Φανταζόμαστε να παίξουμε με τον Πανιώνιο στην Α1»

Ο Μάριος Βλαβιανός μίλησε στο Panionianea Radio για την φετινή χρονιά (και όχι μόνο) της ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού. Ο αθλητής των κυαν...

Ο Μάριος Βλαβιανός μίλησε στο Panionianea Radio για την φετινή χρονιά (και όχι μόνο) της ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού.

Ο αθλητής των κυανέρυθρων, ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα του Πανιωνίου, φιλοξενήθηκε στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπή του panionianea.gr και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην δική του πολύχρονη παρουσία στον Ιστορικό, στην ενίσχυση της ομάδας φέτος, στο πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και στον coach Θεοδωρόπουλο.

Παράλληλα, μίλησε για πρόβλημα που υπάρχει με τις προπονήσεις, ενώ απάντησε και για το αν υπάρχει περισσότερο άγχος φέτος στην ομάδα λόγω των υψηλών απαιτήσεων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλαβιανός στο Panionianea Radio:

Για την δική του πορεία στον Πανιώνιο:
''Στον Πανιώνιο είμαι από το 2003, σχεδόν 15 χρόνια. Δεν έχω φύγει ποτέ και δύσκολο να φύγω κιόλας, δεν με φαντάζομαι με άλλη φανέλα. Είναι τρομερό συναίσθημα να φοράς την φανέλα της ομάδας που αγαπάς. Έχω περάσει από διάφορες κατηγορίες με την ομάδα και με τους παλιούς λέγαμε πριν κάποια χρόνια πως θα είναι να παίξουμε στην Α2. Αυτό έγινε και πλέον λέμε και φανταζόμαστε να παίξουμε με τον Πανιώνιο στην Α1''.

Για την ενίσχυση φέτος του ρόστερ:
''Ήρθαν 5 παιδιά πολύ έμπειρα, με παραστάσεις από την Α1 και έχουν μάθει να πρωταγωνιστούν στην ζωή τους. Στόχος αρχικά είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Θεωρώ πως είναι εφικτός ο στόχος στα play off της ανόδου. Οι Νίκος Φραγιόγλου και ο Άλμπερτ Νεόφυτος τρέχουν για τα πάντα. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πλαίσια, σε επίπεδα Α1''.

Για το πρόβλημα με τις προπονήσεις:
''Κάθε εβδομάδα δεν ξέρουμε που θα κάνουμε προπόνηση και τι ώρες. Τώρα τρέχουμε στο ΣΕΦ, πριν πηγαίναμε στα ΤΕΦΑ που δεν έχει κανονικό γήπεδο. Δύσκολο να βρεθεί λύση σε αυτό το κομμάτι. Το Αρτάκης είναι δημοτικό και ουσιαστικά είμαστε φιλοξενούμενοι στο Αρτάκης. Κάνουμε μία φορά προπόνηση στην έδρα μας την εβδομάδα και αν...''.

Για το ''2 στα 2'' στο ξεκίνημα της σεζόν:
''Στην Καλαμάτα είχαμε και κόσμο κοντά μας, ευχαριστώ τα παιδιά που ήρθαν. Ήταν μεγάλη νίκη εκεί, δύσκολη έδρα και καλή ομάδα, δεν νομίζω να περάσουν πολλές ομάδες από την Καλαματά. Τα Χανιά τα κερδίσαμε 3-1, δύο καλά σετ και δύο κακά. Δεν έχουμε σταθεροποιήσει την απόδοση μας ακόμα, είναι και νωρίς. Νομίζω στην πορεία θα φτιάξει και αυτό''.

Για το αν υπάρχει άγχος για τις απαιτήσεις που υπάρχουν:
''Είναι δημιουργικό το άγχος, προσπαθούμε να το βγάλουμε καλά στις προπονήσεις και στους αγώνες. Επόμενο παιχνίδι μας με τον Πανε, ένα δύσκολο ματς κόντρα σε καλή ομάδα. Είναι ιστορική ομάδα, έχει παράδοση στο βόλεϊ''.

Για τον coach Θεοδωρόπουλο: 
''Είναι η δεύτερη θητεία του coach στον Πανιώνιο. Τον γνωρίζω, ξέρω πως λειτουργεί και προσπαθεί να μας δέσει και νομίζω θα βγει η δουλειά στη συνέχεια''.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια