Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βλάχος: «Να παραμείνει ο Πανιώνιος στις υψηλές θέσεις»

Στο ισόπαλο αποτέλεσμα που πήρε ο Ιστορικός στο Περιστέρι, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Βαλεντίνος Βλάχος, μιλόντ...

Στο ισόπαλο αποτέλεσμα που πήρε ο Ιστορικός στο Περιστέρι, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Βαλεντίνος Βλάχος, μιλόντας στα panionianea.gr.

Ο δεξιός μπακ του Ιστορικού, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, μίλησε στα panionianea.gr τόσο για τον αγώνα του Περιστερίου, όσο και για την συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάχος: 

Για την ισοπαλία με τον Ατρόμητο: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα. Πήγαμε στο Περιστέρι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Καλός, όμως, είναι και ο βαθμός. Συνεχίζουμε...".

Για το αν θα κάνει καλό στον Πανιώνιο η διακοπή του πρωταθλήματος: "Θα κάνει καλό η διακοπή γιατί θα επανέλθουν και κάποιοι παίκτες που είναι τραυματίες. Θα δουλέψουμε περισσότερο για να βρεθούμε σε καλή κατάσταση και να πάμε για ότι καλύτερο στην Ξάνθη".

Για τον στόχο της επιστορφής στις νίκες: "Σίγουρα, στόχος είναι να επιστρέψουμε και στις νίκες".

Για το αν μπορούσε ο Πανιώνιος να πάρει και το "διπλό" στο Περιστέρι: "Η ομάδα ήταν καλή στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς δεν υπήρξε η καλή σκέψη στην τελική πάσα, ώστε να σκοράρουμε. Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα και κοιτάμε πλέον τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας: "Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει και καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Βέβαια, είμαστε αρκετά ψηλά στην βαθμολογία, δεν έχουμε μείνει πίσω. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να παραμείνει ο Πανιώνιος στις υψηλές θέσεις".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια