Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, θέλουμε τον κόσμο μαζί μας»

Στο Panionianea Radio μίλησε η αθήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού Κατερίνα Σπαθάρου.  Η έμπειρη γκαρντ του Πανιωνίου φ...

Στο Panionianea Radio μίλησε η αθήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού Κατερίνα Σπαθάρου. 

Η έμπειρη γκαρντ του Πανιωνίου φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr και μίλησε -μεταξύ άλλων- για το εξαιρετικό αήττητο ξεκίνημα των κυανέρυθρων στο πρωτάθλημα της Α1, για την φετινή σεζόν, αλλά και για τις δικές της... Πανιώνιες ρίζες!

Παράλληλα, ζήτησε από τον κόσμο του Ιστορικού να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται και να βρεθεί ακόμη περισσότερος στους αγώνες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε η Κατερίνα Σπαθάρου:

Για το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας με το 4/4 στο πρωτάθλημα: 
"Αρχικά σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε και με καλέσατε να μιλήσουμε για την ομάδα μας. Όπως τα λέτε είναι, έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Είχαμε βάλει τον στόχο να κάνουμε τις νίκες αυτές στο ξεκίνημα και τα καταφέραμε. Πλέον όμως κοιτάμε τη συνέχεια και να προετοιμαστούμε. Πρέπει να δουλέψουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να βγάλουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο".

Για τον στόχο της φετινής σεζόν: 
"Θέλω να έχουμε υγεία πάνω απ' όλα. Όσον αφορά το θέμα παρέας και κλίματος είναι πολύ καλό. Πέρυσι ήταν μεταβατική χρονιά για την ομάδα, γιατί ήταν νεοφώτιστη στην κατηγορία. Βέβαια έμεινε στην Α1 και πήγε στον τελικό με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, δεν το ξεχνάμε αυτό. Φέτος πηγαίνουμε βήμα-βήμα και τους στόχους θα τους θέσουμε στη συνέχεια της σεζόν. Είμαστε δεμένες, έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα και με χαμηλούς τόνους οι στόχοι θα μπουν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε σκληρά και έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας".

Για το αν είπε εύκολα το "ναι" στην πρόταση του Πανιωνίου: 
"Δεν χρειάστηκε πολύ για να πω το ναι. Ήταν ένας καφές δύο ωρών και πολύ εύκολα ήρθα στην ομάδα...".

Για τις Πανιώνιες ρίζες της: 
"Ναι οι ρίζες μου είναι Πανιώνιες, λόγω του πατέρα μου που είχε παίξει ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή. Είπα πολύ γρήγορα το ναι και η αλήθεια είναι πως ήθελα να αγωνιστώ στον Πανιώνιο. Χαίρομαι πολύ που είμαι στην ομάδα".

Για το πως βρήκε τα πράγματα στην ομάδα: 
"Βρήκα πολύ οργανωμένα πράγματα, με βάσεις και κανόνες και ρόλους. Η διοίκηση είναι οι αφανείς ήρωες αυτής της ομάδας. Το προπονητικό τιμ είναι τρία χρόνια στην ομάδα. Όλα αυτά αποτελούν ένα πολύ καλό σύνολο και ο Πανιώνιος είναι οικογένεια. Υπάρχει υγεία στον σύλλογο. Επίσης υπάρχουν καλοί χαρακτήρες στην ομάδα. Το μόνο που θέλω είναι να υπάρχει σωματική υγεία, όλα τα άλλα υπάρχουν".

Για την συμπαράσταση που περιμένει από τον κόσμο του Πανιωνίου: 
"Θερμή παράκληση προσωπική. Ένας αθλητής που αγωνίζεται σε μία τόσο ιστορική ομάδα με κόσμο, θέλει να έχει τον κόσμο μαζί του. Θα ήθελα περισσότερους Πανιώνιος στο γήπεδο. Μου αρέσει να παίζω με κόσμο, μου αρέσει να πωρώνομαι με την ομάδα και νομίζω το αξίζει και ο σύλλογος. Ο Πανιώνιος είναι μία ιδέα, δεν υπάρχει γυναικείο, ανδρικό κλπ. Είναι ένας ενιαίος σύλλογος".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια