Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προσφορά Καρδιάς από το Βόλεϊ του Πανιώνιου στους πληγέντες της Μάνδρας

Ενημέρωση από το τμήμα Βόλεϊ του Πανιωνίου: Προσφορά Καρδιάς από το Βόλεϊ του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. στους πληγέντες στην Μάνδρα. Tην Μάνδρ...

Ενημέρωση από το τμήμα Βόλεϊ του Πανιωνίου:

Προσφορά Καρδιάς από το Βόλεϊ του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ. στους πληγέντες στην Μάνδρα.

Tην Μάνδρα επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 28-11-17 αντιπροσωπεία του Βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. προκειμένου να παραδοθούν στον Δήμο τα είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού για τους πλημμυροπαθείς της περιοχής, τα οποία συγκεντρώθηκαν από φίλους του Πανιωνίου, του βόλεϊ και από απλό κόσμο της ευρύτερης περιοχής της Νέας Σμύρνης.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν μέλη των εθελοντών και η Υπεύθυνη των Κοινωνικών Υπηρεσιών η οποία ενημέρωσε για το χρονικό της τραγωδίας, την παρούσα κατάσταση στην περιοχή και ευχαρίστησε εκ μέρους της Δήμαρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας Ιωάννα Κριεκούκη για την πρωτοβουλία συνδρομής στην προσπάθεια στήριξης των πληγέντων της Μάνδρας.

Η ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν και βοήθησαν την πρωτοβουλία, την ομάδα βόλεϊ του Αιγάλεω για την ευγενική και πολύτιμη προσφορά του και τη διευθύντρια με τους μαθητές της ΛΑΝΣ για την βοήθεια στην φύλαξη και μεταφορά των προϊόντων.



Δεν υπάρχουν σχόλια