Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νικητής ο κόσμος, το πάλεψε όσο μπορούσε η ομάδα!

Ο Πανιώνιος το πάλεψε όσο μπορούσε, όμως γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον πολύ πιο ισχυρό Παναθηναϊκό με 66-89. Στο κλειστό της Αρ...

Ο Πανιώνιος το πάλεψε όσο μπορούσε, όμως γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον πολύ πιο ισχυρό Παναθηναϊκό με 66-89.

Στο κλειστό της Αρτάκης οι κυανέρυθροι έβγαλαν πάθος, κυνήγησαν τις φάσεις, πάλεψαν και έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας στους φιλάθλους τους για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Φυσικά, η ήττα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη, καθώς η ομάδα του Ζιάγκου κυριολεκτικά τώρα γίνεται "ομάδα", προσπαθεί να βρει την ομοιογένεια της, καθώς μην ξεχνάμε πως τις τελευταίες μέρρες έγιναν τρεις προσθήκες στο ρόστερ.

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φίλους του Πανιωνίου, οι οποίοι γέμισαν το κλειστό της Αρτάκης και με τους Πάνθηρες να δίνουν τον... ρυθμό δημιούργησαν γιορτινό κλίμα στο γήπεδο.

Οι φίλοι του συλλόγου έδειξαν πως φέτος θα αποτελέσουν τον... 6ο παίκτη της ομάδας και σε κρίσιμα παιχνίδια θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ώστε να έρθουν οι απαραίτητες νίκες!

Πρώτος σκόρερ του Ιστορικού στο ματς αναδείχθηκε ο Γούντσον με 13 πόντους, ενώ ακολούθησε με 12 ο Τσούπκοβιτς.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 4-5 λεπτά του παιχνιδιού η ομάδα του Ζιάγκου ήταν ανταγωνιστική, είχε σκορ με τους Σακελλαρίου και Μίχαλο, όμως στη συνέχεια η πολύ ισχυρή ομάδα του ΠΑΟ κατάφερε να πάρει τον έλεγχο και να ανεβάσει σε μεγάλα επίπεδα την διαφορά του. Σκόρ δεκαλέπτου: 14-32.

Στα μισά περίπου της δεύτερης περιόδου οι κυανέρυθροι με τους Γούντσον και Σακελλαρίου βρήκαν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και κατάφεραν να μειώσουν ακόμα και στους δέκα.

Αμυντικά οι κυανέρυθροι δεν κατάφερναν να βγάζουν μεγάλες άμυνες, όμως επιθετικά -κυρίως- από την γραμμή του τριπόντου είχαν στόχο και έμεναν σχετικά κοντά στο σκορ.

Ο Παππάς για τον Παναθηναϊκό ανέλαβε το σκοράρισμα και κατάφερε να ανεβάσει ξανά τον δείκτη της διαφοράς. Ο Πανιώνιος έκανε κακές επιθέσεις, χωρίς πλάνο και έτσι οι φιλοξενούμενοι τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου πήραν προβάδισμα με 34-49.

Οι παίκτες του Ζιάγκου δεν παράτησαν το ματς και το σκορ του ημιχρόνου ήταν 40-52. Μάλιστα, στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος πέτυχε 26 πόντους, ενώ ο ΠΑΟ 20.

Στην τρίτη περίοδο ο Πανιώνιος έκανε κάποια εύκολα λάθη, λάθη που ο έμπειρος Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε και ανέβασε εκ νέου την υπέρ του διαφορά σε μεγάλα επίπεδα.

Οι “πράσινοι”, με τον Θανάση Αντετοκόνμπο να τους βοηθάει αρκετά, έκλεισαν τον τρίτο δεκάλεπτο με το υπέρ τους 52-74.

Στην τελευταία περίοδο δεν είχαμε ιδιαίτερες αλλαγές στο παιχνίδι, οι κυανέρυθροι πάλεψαν όσο μπορούσαν κόντρα στον πολύ πιο ισχυρό αντίπαλο τους και έπαιξαν έως το τέλος για να πετύχουν ότι μπορούσαν.

Φοβερός και ο κόσμος που παρά την μεγάλη διαφορά στο σκορ δεν σταμάτησε ποτέ να τραγουδάει!

Το τελικό σκορ ήταν 66-89 για τον Παναθηναϊκό, με τους Πάνθηρες και γενικότερα ο κόσμος της ομάδας να χειροκροτεί θερμά την ομάδα.

Δεκάλεπτα: 14-32, 40-52, 52-74, 66-89

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μίχαλος 5 (1), Σακελλαρίοθ 8 (1), Τσούπκοβιτς 12 (2), Σαρικόπουλος 10, ΜακΝίλι 6, Μολφέτας, Καμπερίδης 3 (1), Χέντερσον 5 (2), Γούντσον 13 (3), Ραλλάτος, Δίπλαρος 3, Κράβιτς 1

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια