Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, σημαντικός παράγοντας ο κόσμος μας»

Media day ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε την Παρασκευή (10/11) ο μπασκετικός Πανιώνιος. Ο προπονητής του Ιστορικού...

Media day ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε την Παρασκευή (10/11) ο μπασκετικός Πανιώνιος.

Ο προπονητής του Ιστορικού, Βαγγέλης Ζιάγκος και οι παίκτες Ζήσης Σαρικόπουλος, Βαγγέλης Σακελλαρίου και Νίκος Μίχαλος μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου.

Τα panionianea.gr έδωσαν το ''παρών'' και σας παραθέτουν αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Βαγγέλης Ζιάγκος

Για την παρουσία του στην ομάδα και το ματς με τον Παναθηναϊκό: ''Για την αποτίμηση αυτών των τριών εβδομάδων: Γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φαίνεται στο παρκέ και στις προπονήσεις και στην ψυχολογία τους και φάνηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδι με τον Προμηθέα και τον Κόροιβο, όπου κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε πλήρη επίγνωση για το ποιοι είμαστε και που θέλουμε να φτάσουμε, επίσης γνωρίζουμε την δυναμικότητα και το μέγεθος του αντιπάλου. Εμείς πάμε με τρεις σταθερές. Το βάρος της φανέλας, ο εγωισμός μας και οι προσδοκίες του κόσμου. Αυτά τα τρία πράγματα δεν μας επιτρέπουν να γίνουμε κανενός σάκος του μποξ. Ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα. Εμείς ασχολούμαστε καθημερινά με την ομάδα μας, πως θα βελτιωθούμε επιθετικά και αμυντικά''

Για την επιστροφή του κόσμου: ''Ο κόσμος επιστρέφει ουσιαστικά μετά από δύο χρόνια στην Α1, στην κατηγορία που ανήκει αυτός ο σύλλογος. Ο κόσμος ξέρει από αθλητισμό και από μπάσκετ και εκεί ανήκει η ομάδα. Όλοι μας, το τεχνικό τιμ, οι Έλληνες παίκτες, ξέρουν πόσο μπορεί να βοηθήσει αυτός ο κόσμος και τον περιμένουμε με θέρμη. Μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια και νομίζω ότι αν ο κόσμος ήταν παρόν στο ματς με τον Προμηθέα πολύ πιθανό να ήταν διαφορετικό αποτέλεσμα. Στην δική μας εξίσωση ο κόσμος είναι αναντικατάστατος παράγοντας''.

'Για τους Κράβιτς, Νταλό, ΜακΝίλι: 'Ο Κράβιτς ήρθε, ήταν σε μία καλή κατάσταση, ήταν σε μία αγωνιστική διαδικασία. Στην προπόνηση θα κριθεί ακριβώς η αγωνιστική του κατάσταση. Ο Νταλό μόλις προχθές ανέβασε ρυθμούς και μπήκε στην διαδικασία προπόνησης. Δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο ματς, με τέτοιες απαιτήσεις ακόμα. Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδι που θα είναι έτοιμος και θα παίξει. Ο ΜακΝίλι κανονία υπολογίζεται''.

Για την επιστροφή της ομάδας σε νίκες: ''Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μια νοοτροπία ότι δεν σημαδεύουμε παιχνίδια κι ότι οφείλουμε σε κάθε ένα από αυτά να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Προετοιμαζόμαστε για κάθε ματς ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Το οφείλουμε και στους εαυτούς μας, αλλά κυρίως στην ιστορία αυτής της ομάδας. Κάθε πιθανότητα που θα έχουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και κάθε ένα, θα τη διεκδικούμε και για τα 40 λεπτά''.

Ζήσης Σαρικόπουλος

''Η διακοπή που υπήρξε μόνο καλό έκανε στην ομάδα. Μέσα σε αυτό το διάστημα κάναμε μία μίνι προετοιμασία γιατί η ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει στην αρχή. Με την αλλαγή και του coach δουλέψαμε, να γίνουμε περισσότερο ομάδα και να βελτιωθούμε και αμυντικά. Η ομάδα έχει δείξει σημάδια βελτίωσης. Όσον αφορά τον ΠΑΟ, όσες πιθανότητες μας αναλογούν τις διεκδικούμε, όπως θα κάνουμε και σε όλα τα παιχνίδια. Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας. Επειδή έχω ξαναπεράσει από την ομάδα γνωρίζω πως μπορεί  ο κόσμος να επηρεάσει θετικά την ομάδα. Αυτό το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία και όχι μόνο σε αυτό το ματς, αλλά και στα υπόλοιπα. Είμαστε αισιόδοξοι, νομίζω είμαστε πλήρεις και πάμε για το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα από εδώ και πέρα''.

Βαγγέλης Σακελλαρίου
''Για εμάς από αυτή την αγωνιστική ξεκινάει το πρωτάθλημα, η διακοπή βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Κόντρα στον ΠΑΟ θα έχουμε δίπλα μας τον έκτο μας παίκτη, τον καλύτερο παίκτη μας, και μπαίνουμε δυνατά στο πρωτάθλημα. Επίσης η έλευση του coach Ζιάγκου έγινε σε σημαντικό σημείο του πρωταθλήματος. Δουλεύει στην ομάδα, στην άμυνα, και ψυχολογικά ήταν κάτι καλό για εμάς. Η συνέχεια θα δείξει πως πραγματικά έχουμε δουλέψει και έχουμε γίνει ομάδα''

Νίκος Μίχαλος
''Η ομάδα έχει κάνει δύο σημαντικές ήττες στο γήπεδο της και μία μεγάλη ήττα στη Λάρισα, μην κρυβόμαστε. Τρία ματς που μας απογοήτευσαν σαν παίκτες. Θεωρώ ότι αυτός που θα σωθεί θα φανεί στις 8-9 νίκες, άρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Ο coach έβαλε αρχές στην ομάδα, δούλεψε πάνω σε αυτό που ξέρει, όλο το τιμ έχει γίνει καλύτερο πλέον. Η ομάδα έχει γίνει καλύτερη και φαίνεται αυτό''.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια