Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας: «Ευεργετική η διακοπή, στόχος η επιστροφή στις νίκες»

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και την ερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη μίλησε στο Pani...

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και την ερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη μίλησε στο Panionianea Radio ο Γιώργος Μασούρας.

Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου μίλησε στον Γιώργο Καρμίρη και το Panionianea Radio μετά το παιχνίδι του Περιστερίου και δήλωσε αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: 
"Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει για να κόψουμε το ρυθμό του αντιπάλου, γιατί είχε καλή ψυχολογία από τα συνεχή καλά αποτελέσματα. Τα καταφέραμε καλά και το πρόσημο είναι θετικό από αυτό το παιχνίδι".

Για την τελική πάσα που έλειψε στην επίθεση: 
"Θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, κάτι που δεν το καταφέραμε. Όμως στους περισσότερους τομείς του αγώνα τα πήγαμε πολύ καλά και αυτό είναι πολύ θετικό για τη συνέχεια. Αν το κρατήσουμε αυτό θα έρθουν και άλλα καλά αποτελέσματα".

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: 
"Πάντα μία διακοπή λειτουργεί ευεργετικά στους ποδοσφαιριστές, ως προς την ξεκούραση και την δουλειά που μπορείς να κάνεις. Η Ξάνθη αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, που κάνουμε τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι και εκεί θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για το αν αποτελεί στόχο η επιστροφή στις νίκες: 
"Σίγουρα, αυτός είναι πάντα ο στόχος και θεωρώ τυχαίο το γεγονός πως στα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε το τρίποντο".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια