Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κάπως έτσι ήρθε η τιμωρία...

H διοίκηση της ΠΑΕ με την τιμωρία σε Μασούντ, Οικονόμου "σφίγγει" τα... λουριά!  Ο Πανιώνιος στα τελευταία έξι παιχνίδια μετ...

H διοίκηση της ΠΑΕ με την τιμωρία σε Μασούντ, Οικονόμου "σφίγγει" τα... λουριά! 

Ο Πανιώνιος στα τελευταία έξι παιχνίδια μετρά τέσσερις ήττες, κάτι που ανάγκασε την ΠΑΕ να πάρει... μέτρα, καθώς όπως φαίνεται έχει διαπιστώσει κάποια χαλάρωση στα αποδυτήρια της ομάδας!

Ο Νίκος Ζαμάνης βρέθηκε στην προπόνηση της Τρίτης και ουσιαστικά έθεσε τους παίκτες υπό των ευθυνών τους! Μασούντ και Οικονόμου ως γνωστών τιμωρήθηκαν από την διοίκηση, ουσαστικά για διεφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο Ιρανός μέσος ειδικά την φετινή σεζόν βγάζει πολλά νεύρα στα παιχνίδια. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι διαμαρτυρίες του και τα έντονα λόγια προς τους διαιτητές φέρνουν σε κίνδυνο την ομάδα να μείνει με παίκτη λιγότερο, με αποκορύφωμα βέβαια το τελευταίο ματς της Ξάνθης.

Η κακή του συμπεριφορά στα περισσότερα ματς επηρεάζει σαφώς γενικότρα το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας και αυτός φαίνεται πως είναι ο βασικός λόγος που θα μπει στην... άκρη!

Ο Νίκος Ζαμάνης και γενικότερα ο Πανιώνιος περνάει το μήνυμα πως τα μεγάλα ονόματα δεν παίζουν κάποιο ιδιαίτερο ρόλο, ούτε έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση. Όποιος περνάει τα όρια, τότε θα βγαίνει και εκτός, γιατί πάνω απ'όλους και απ' όλα είναι η ομάδα!

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Οικονόμου, θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι είχε έρθει  πρόταση από την Κύπρο (ΑΠΟΕΛ) για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Τότε η διοίκηση αποφάσισε πως δεν μπορούσε να χάσει κι άλλον βασικό παίκτη σε μία κρίσιμη περίοδο, καθώς θυμίζουμε πως λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει ο Τασουλής!

Στον Πανιώνιο θεωρούν πως ο παίκτης μετά τον τραυματισμό του δεν έχει μπει καλά στην ομάδα, στα τελευταία ματς κάνει έυκολα λάθη και ίσως υπάρχουν σημάδια αδιαφορίας από την μεριά του. Ίσως και επειδή δεν είχε προχωρήσει η μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ. Το σίγουρο είναι πως έως τώρα ο Οικονόμου αγωνιστικά απέχει πολύ από την παρουσία του στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια