Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεργασία της ΠΑΕ με εταιρία ένδυσης

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για την συνεργασία της με την εταιρεία ένδυσης COLIN’S. Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με ιδιαίτε...

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για την συνεργασία της με την εταιρεία ένδυσης COLIN’S.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία ένδυσης COLIN’S.

Η COLIN’S ειδικεύεται στο νεανικό ντύσιμο και απευθύνεται τόσο στο αντρικό, όσο και στο γυναικείο κοινό. Τα ποιοτικά υλικά και τα υψηλά standards που η εταιρεία έχει θεσπίσει για τα προϊόντα της, την έχουν καταστήσει πλέον συνώνυμο της αξιοπιστίας.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, αριθμεί ήδη περισσότερα από 600 καταστήματα σε 38 χώρες και πλέον επιχειρεί και το άνοιγμά της στην ελληνική αγορά μέσω της ένταξής της, στους επίσημους υποστηρικτές της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Πλέον το λογότυπο της COLIN’S θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της αγωνιστικής φανέλας της ομάδας μας. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, επίσημο αντιπρόσωπο της COLIN’S στην Ελλάδα, για την συμβολή του στην επίτευξη της σημαντικής αυτής συμφωνίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια