Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Αυτό που ζητάμε, αυτό είδαμε»

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για το ματς με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Αναλυτικά: Η νίκη μπορεί να είναι το ζητούμενο σε κάθε αναμέτρηση μετ...

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για το ματς με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

Η νίκη μπορεί να είναι το ζητούμενο σε κάθε αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων πάνω στη γη, ωστόσο μερικές φορές, οι περιστάσεις χρίζουν σημαντικότερη την εμφάνιση από το ίδιο το αποτέλεσμα.

Όπως και με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας είχε ανάγκη τη νίκη (η οποία μπορεί να χάθηκε για ακόμα μια φορά φέτος, στο τέλος), ωστόσο η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου μας γέμισε και πάλι αισιοδοξία και δύναμη. Ήταν πιο σημαντική και από τους ίδιους τους βαθμούς που χάσαμε.

Αυτό που ζητάμε, αυτό είδαμε. Πάθος, τρεξίματα, δύναμη, επιμονή. Μπράβο σε όλους, λοιπόν!

Παράλληλα, να δώσουμε συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ για την έκτη σερί νίκη, στην ομάδα χάντμπολ για το μεγάλο διπλό στο Κορωπί αλλά και στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την επιστροφή στις νίκες.

Σήμερα στις 22:00, συντονιστείτε, για την διαδικτυακή ραδιοφωνική μας εκπομπή από την συχνότητα του NSTV και την Τρίτη, στις 21:00, το ραντεβού όλων μας είναι στον Σύνδεσμο, όπου και θα γίνει η συνέλευση αυτής της εβδομάδας.

Υ.Γ. Να ζητήσουμε συγγνώμη από την ανδρική ομάδα βόλεϊ. Δεν είμαστε σε όλα τέλειοι. Τα λάθη όμως είναι για να διορθώνονται. Επιφυλασσόμαστε!

Panthers Club 1983

Δεν υπάρχουν σχόλια