Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λουτσέσκου: «Πήραμε το ελάχιστο από το παιχνίδι»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα της Νέας Σμύρνης μ...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο:

"Καταφέραμε να σκοαράρουμε το δεύτερο γκολ και πήραμε το ελάχιστο απο το παιχνίδι. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες και πετύχαμε το γκολ. Δυστυχώς ο Πανιώνιος στην πρώτη του ευκαιρία σκόραρε. Μετά την ισοφάριση υπήρξε για λίγα λεπτά απογοήτευση. Αντιδράσαμε όμως μετά, χάσαμε ευκαιρίες και ουσιαστικά υπήρξε μία τρέλα γιατί ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Σε αυτές τις καταστάσεις χάνεις λίγο την συγκέντρωση σου και έτσι δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Όπως είπα πήραμε στο τέλος την ισοπαλία, που ήταν το ελάχιστο για εμάς. Δεν με νοιάζει τι λέγετε γενικότερα. Οι παίκτες έκαναν τα πάντα για να πάρουν το παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν ξεχνάς την μία πλευρά χάνεις κάποια πράγματα".

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου του ΠΑΟΚ στο τέλος προς τους παίκτες: 
"Δεν το πρόσεξα αυτό, ίσως να έγινε αυτό. Αυτές είναι καταστάσεις που ξέρουμε, ο κόσμος θέλει να κερδίζει η ομάδα. Με όλο το σεβασμό απέναντι στον κόσμο, η σεζόν είναι μεγάλη και στο τέλος θα βγει το ταμείο, με την δική τους στήριξη. Δεν μπορούμε να κατηγορίσουμε τους παίκτες σε αυτό το ματς. Πάλεψε, αντέδρασε, αλλά στο ποδόσφαιρο έτσι ειναι τα αποτελέσματα πολλές φορές".

Για την αντίδραση της άμυνας του ΠΑΟΚ στο πρώτο γκολ του Πανιωνίου: 
"Κάναμε μία λάθος απόφαση, φάγαμε το γκολ. Κάποιες φορές γίνονται αυτά, όμως θα πρέπει να τα αποφεύγουμε αυτά. Η αντίδραση μετά το 55' ήταν απίστευτη από την ομάδα. Πολλές φάσεις για εμάς. Φτιάχνουμε πράγματα σιγά-σιγά. Δεν είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά η δουλειά ήταν πολύ καλή. Ήταν δική μας λάθος αντίδραση στο πρώτο γκολ, ο Σαββίδης πέρασε την μπάλα απέναντι, γιατί έπεσαν τρεις δικοί μας παίκτες σε αυτόν. Γίνεται μία λάθος απόφαση στο παιχνίδι, το κακό είναι ότι το πληρώνουμε με την πρώτη φορα αυτό στα εκτός έδρας παιχνίδια. Συνολικά η ομάδα πήγε καλά".

Για το γεγονός πως δεν σκόραρει εύκολα ο ΠΑΟΚ παρά τις ευκαιρίες: 
"Χάνουμε τις κρίσιμες ευκαιρίες, είναι αλήθεια αυτό. Το καλό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες. Πιστεύω είναι ότι θέμα τις ηρεμίας και όχι της πίεσης εκείνης της στιγμής. Είχαμε και κάποια καλά σουτ που η μπάλα πήγε άουτ. Αυτό δείχνει την έλλειψη ηρεμίας που υπάρχει στην κρίσιμη στιγμή. Με αυτή την καλή δουλειά που κάναμε σήμερα δεν κερδίσαμε λόγω του γκολ που δεχτήκαμε νωρίς στο δεύτερο μέρος".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια