Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια και η προπώληση με ΠΑΟ

Την Τετάρτη ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι του μπασκετικού Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό (12/11, 17:00)....

Την Τετάρτη ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι του μπασκετικού Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό (12/11, 17:00).

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ επιστρέφουν στις εξέδρες του Δημοτικού Γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods, την Κυριακή (12/11, 17.00) στο πλασίο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Βasket League. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ (οργανωμένοι σύνδεσμοι) 15 ευρώ (κάτω διάζωμα) και 10 ευρώ (άνω διάζωμα).

H διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τετάρτη (8/11) μέχρι το Σάββατο (11/11) στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA και στις ώρες 09.00-19.00.

Την Κυριακή (12/11) η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το Δημοτικό Γυμναστήριο, από τις 10.30 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Επισημαίνεται προς όλους τους φιλάθλους ότι είναι απαραίτητη η έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων, πριν από την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, ώστε να μην υπάρξει αναμονή.

Για την αγορά των εισιτηρίων απαιτείται η παροχή του ΑΜΚΑ και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας".

Δεν υπάρχουν σχόλια