Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να μας φοβάστε και να τους σέβεστε»

Το blog του μπασκετμπολίστα του Πανιωνίου, Βαγγέλη Σακελλαρίου, στον ΕΣΑΚΕ: Αν δει κανείς το πρόγραμμα διαπιστώνει ότι βρισκόμαστε στην...

Το blog του μπασκετμπολίστα του Πανιωνίου, Βαγγέλη Σακελλαρίου, στον ΕΣΑΚΕ:

Αν δει κανείς το πρόγραμμα διαπιστώνει ότι βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική, όμως για μας το πρωτάθλημα ξεκινά από αύριο. Γιατί, όσοι έχουμε βιωματική εμπειρία από το γεμάτο “Αρτάκης”, ξέρουμε τι σημαίνει να παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και λίγοι μπορούν να καταλάβουν πόσο μας έλειψε ο κόσμος μας.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν είμαστε εμείς. Όμως, είναι μια από τις ελάχιστες (ίσως η μοναδική) φορές που περιμένουμε με ανυπομονησία όχι το τζάμπολ, αλλά τη στιγμή που θα βγούμε από τα αποδυτήρια για να φτάσουμε στη σέντρα. Αυτή η διαδρομή είναι που περιμένουμε, από τη στιγμή που ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που ανεξαρτήτως θέσεως, επιδόσεων, οικονομικής κατάστασης, προπονητών, παικτών, παραγόντων, λογίζεται στις “μεγάλες”, γιατί έχει στη… μηχανή της χιλιάδες πάνθηρες. Για τα παιδιά που ήρθαν φέτος στον σύλλογο (κι είναι πολλά), για τους νεότερους συναθλητές μας, αυτή η διαδρομή, αυτή η μυσταγωγία, είναι εμπειρία ζωής.

Μπορεί να μην το έχουν αντιληφθεί πλήρως, αλλά είναι πολύ τυχεροί που θα ζήσουν αυτό το συναίσθημα. Κι αυτή η σχέση, με τον κόσμο μας, είναι που θα μας δώσει την ώθηση, την ενέργεια, τη δύναμη.

Γνωρίζω ότι δεν είμαστε το φαβορί, εμείς δεν έχουμε γευτεί τη χαρά της νίκης, ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχθεί ήττα, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και -πιστέψτε με- δεν θα τους απογοητεύσουμε. Θα παλέψουμε για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή, για κάθε ριμπάουντ και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, τώρα που μπαίνει στην εξίσωση ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας ένα μήνυμα θέλω να στείλω προς κάθε κατεύθυνση: Να μας φοβάστε και να τους σέβεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια