Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Κοιτάμε την επόμενη μέρα, αναγκαίες κάποιες αποφάσεις»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την κατάσταση της ομάδας, το θέμα που προέκυψε στους κυανέρυθρους με τους Μασούντ και Οικονόμου, τις απου...

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την κατάσταση της ομάδας, το θέμα που προέκυψε στους κυανέρυθρους με τους Μασούντ και Οικονόμου, τις απουσίες της ομάδας του, αλλά και το δύσκολο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου στην κάμερα της Nova: 

Για την κατάσταση και την ψυχολογία της ομάδας: “Όντως δεν ήμασταν καθόλου καλοί στον αγώνα με την Ξάνθη και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές γιατί όταν λέμε αλήθειες μπορούμε να βγάλουμε πράγματα που θα βελτιώσουν την εικόνα και την κατάσταση της ομάδας. Και δεν ήταν το μόνο παιχνίδι το τελευταίο διάστημα αυτοί που αν μη τι άλλο ξεκινήσαμε και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ακόμα και τα φιλικά θα έλεγα και μέχρι το ματς με τη Λαμία στο πρωτάθλημα. Θα έπρεπε να μπορέσουμε να ξαναδούμε πράγματα. Μέσα σε όλα αυτά ελήφθησαν και κάποιες αποφάσεις που ήταν σχεδόν αναγκαίες και βέβαια πάνω απ' όλα είναι το καλό του Πανιωνίου. Το γνωρίζουν άπαντες πλέον στην ομάδα και θα βαδίζουμε βάση αυτού”.

Για το αν θα επηρεάσει από εδώ και στο εξής τη λειτουργία του Πανιωνίου το θέμα Μασούντ και Οικονόμου: “Στα δύο παιδιά δόθηκε μια άδεια. Αυτό δεν σημαίνει κάτι παραπάνω. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Το να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε. Τηρουμένων των αναλογιών και βάση εμπειρίας που έχω και εγώ και ο κύριος Ζαμάνης και ο κύριος Δάρας από ανάλογες καταστάσεις δεν περιμένουμε αν θα επηρεάσει την ομάδα θετικά ή αρνητικά. Εμείς κοιτάζουμε την επόμενη μέρα. Και η επόμενη μέρα λέει ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μεσοβδόμαδα κοιτάξαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα απ' αυτά που δεν κάναμε σωστά το τελευταίο διάστημα και αυτοσκοπός πλέον είναι το παιχνίδι της Κυριακής”.

Για τις απουσίες και τα πλάνα του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Τα πλάνα μου είναι αυτά που είχα από την αρχή της χρονιάς. Αν ανατρέξετε στα στατιστικά θα δείτε ότι από τους 24 ποδοσφαιριστές έχουν χρόνο συμμετοχής μόλις τις πρώτες 11 αγωνιστικές οι 23 παίκτες μας. Αυτό σημαίνει ότι έχω εμπιστοσύνη και το εννοώ αυτό σε όλα τα παιδιά. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει πως άλλοι ξεκινούν το πρωτάθλημα, άλλοι παίζουν κατά τη διάρκεια και άλλοι τελειώνουν το πρωτάθλημα και ή ανανεώνουν ή παίρνουν μεταγραφές. Χρόνια γίνεται αυτό σε όλες τις ομάδες, πόσο μάλλον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εγώ έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και όπως σας είπα το δικό μου ζήτημα ήταν να βελτιώσουμε πράγματα τακτικά, ψυχολογικά και να κοιτάξουμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι σύντομο και είναι με τον ΠΑΟΚ”.

Για τα δύο πρόσωπα του ΠΑΟΚ σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια: “Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από νίκη επί του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου, που ήταν ο Ατρόμητος. Σημαίνει ότι ψυχολογικά είναι καλά. Είναι δεδομένο, το λένε όλοι και σίγουρα έχει εντοπιστεί το πρόβλημα ότι εκτός έδρας δεν είναι η βαθμολογική συγκομιδή αυτή που θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας. Αυτό για εμάς δεν είναι καλό γιατί σημαίνει πως θα επιστήσουν την προσοχή παραπάνω στο συγκεκριμένο τομέα. Επαναλαμβάνω πως είναι για εμάς δεδομένο ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και κοιτώντας τη δική μας ομάδα μετά να βρούμε λεπτομέρειες, να βρούμε αδυναμίες ή δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ, όπως κάνουμε κάθε βδομάδα στην ανάλυση του αντιπάλου και να ασχοληθούμε μ' αυτό. Πρωτίστως, αυτή τη βδομάδα το μυαλό μας ήταν στο να βελτιώσουμε δικά μας πράγματα, δικές μας τακτικές, αγωνιστική διάθεση και να πορευτούμε βάση αυτών και να κάνουμε και την ανάλυση για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος διαθέτει πάρα πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. Είναι από τις μεγάλες ομάδες και έχω ξαναπεί ότι παίζοντας με μεγάλη ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που με μία ενέργεια μπορούν ν' αλλάξουν τη ροή ενός παιχνιδιού, οπότε δεν δίνουμε βάση μόνο σε όλο τον ΠΑΟΚ, αλλά και σε ατομικά στοιχεία της ομάδας και την Κυριακή θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι απ' ότι στα τελευταία παιχνίδια”.

Για την ετοιμότητα των Ντουρμισάι και Γεσίλ: “Ο Ντουρμισάι έκανε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση, ο Γεσίλ έβγαλε την Πέμπτη ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος. Σίγουρα μετά από τέτοια αποχή δεν είναι έτοιμα τα παιδιά για όλο το ματς και θεωρώ ότι δεν θα είναι έτοιμοι 100%, αλλά και τα δύο παιδιά έχουν δείξει πως για όσο διάστημα αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και το έχουν αποδείξει στο παρελθόν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια