Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στις προπονήσεις ο Περντεντάι

Με ένα νέο πρόσωπο συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Πανιώνιο. Ο λόγος για τον Φανόλ Περντεντάι, ο οποίος παίρνει μέρος στο πρόγραμμα τ...

Με ένα νέο πρόσωπο συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Πανιώνιο.

Ο λόγος για τον Φανόλ Περντεντάι, ο οποίος παίρνει μέρος στο πρόγραμμα των προπονήσεων και ουσιαστικά δίνει... εξετάσεις για να πείσει τον Μιχάλη Γρηγορίου για τις ικανότητες του.

Ο Κοσοβάρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, παίζει και ως δεξί μπακ, είναι 26 ετών (1.72 ύψος) και πλέον περνάει από το... μικροσκόπιο του Έλληνα προπονητή, ώστε να φανεί αν θα αποκτηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Περντεντάι είναι ελεύθερος από το περασμένο Καλοκαίρι, όπου είχε αποχωρήσει από την Μόναχο 1860. Στην εν λόγω ομάδα "μέτρησε" 14 συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, έχει παρουσία και στην Bundesliga, καθώς έχει παίξει στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας με την Χέρτα Βερολίνου τη σεζόν 2011-12. Επίσης έχει παίξει σε Κότμπους και Φρανκφούρτη.

Αν και αγωνίστηκε συνολικά 17 φορές στις μικρές ομάδες της εθνικής Γερμανίας, τελικά επέλεξε τη χώρα καταγωγής του και έγινε διεθνής με το Κόσοβο. Έκανε ντεμπούτο τον Ιούνιο του 2016 και έκτοτε μετράει 6 συμμετοχές με τους Κοσοβάρους. Αγωνίστηκε ως βασικός όλες τις φορές, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Περντεντάι ναι μεν δοκιμάζεται στον Πανιώνιο, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται βέβαιο. Αν θα αποκτηθεί θα φανεί στην πορεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια