Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Απαράδεκτο... »

Απογοητευμένος από την ήττα και την εικόνα της ομάδας κόντρα στον Παναιγιάλειο έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός του Ιστορικού, μι...

Απογοητευμένος από την ήττα και την εικόνα της ομάδας κόντρα στον Παναιγιάλειο έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στα στοιχεία που έλειψαν από τον Ιστορικό και στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν μπήκαν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το τι έλειψε από την ομάδα: "Η μαχητικότητα, η διάθεση και το να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι ήταν αυτά που μας έλειψαν. Κανένα παιχνίδι δεν το κερδίζεις αν δεν μπαίνεις συγκεντρωμένος απο το πρώτο λεπτό. Αυτο είναι κατι που πρέπει να συζητήσουμε από αύριο. Η εικόνα μας και το πως μπήκαμε στο παιχνίδι ηταν απαράδεκτο"

Για το αν έπαιξε κάτι ρόλο για την εικόνα και την ήττα: "Ίσως ο εφησυχασμός ότι ήδη είχαμε περάσει στην επόμενη φάση. Θέλαμε όμως να περάσουμε ως πρώτοι στον όμιλο, αυτό είπαμε πριν το παιχνίδι, αλλά δεν έγιναν αυτά που είπαμε".

Για το κίνητρο που είχαν οι παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ: "Σίγουρα το κίνητρο είναι σημαντικό για κάθε παιχνίδι, ειδικά από παιδιά που θέλουν να πάρουν την ευκαιρία τους και να δείξουν πράγματα. Δεν έχει πάντα θετικό αποτέλεσμα όμως...".

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: "Επανήλθαμε στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή ερχεται ένα ακόμα σημαντικό ματς με τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό έπρεπε να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες που παίζουν συνέχεια. Έτσι δώσαμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά, αλλά δυστυχώς..."

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια