Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έ«Χ»ασε τη νίκη στο... παρά ένα!

Μία ανάσα από μία πολύ μεγάλη νίκη έφτασε η Κ15 του Ιστορικού. Οι μικροί του Πανιωνίου αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, για τ...

Μία ανάσα από μία πολύ μεγάλη νίκη έφτασε η Κ15 του Ιστορικού.

Οι μικροί του Πανιωνίου αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, για το Νότιο όμιλο της Superleague K15 και αν και προηγήθηκαν, δεν κατάφεραν τελικά να κρατήσουν το προβάδισμά τους και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Οι κυανέρυθροι μπόρεσαν στο 38′ να προηγηθούν με το γκολ του Αργυρίου κάνοντας το 0-1, με τον Παναθηναϊκό να καταφέρνει στο τέλος του αγώνα να φέρει το ματς στα ίσια, αφού στο τελευταίο λεπτό και συγκεκριμένα στο 89′ ο Κωστόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ "έγραψε" το τελικό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θωμάς Μαυρουδής): Π. Αυγερινός, Πορφυρόπουλος (40′ Δημοσθενιάδης), Καρνέσης, Γογουβίτης, Παυλάκης, Φρόκου (52′ Ζαφείρης), Κωστόπουλος, Τόρρα, Κρυπαράκος, Τσοντάκης, Τζαβίδας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αντώνης Σαλβαρλής): Βαρβαρήγος, Ταρσαναλής, Μανωλάς, Χριστοφιλόπουλος, Ζούλιας, Αντωνέας, Γιαλός, Αργυρίου, Αρβανίτης, Ζαμάνης, Λαζάρου, ενώ έπαιξαν και οι Χαϊκάλης, Πέτρου, Κακολύρης, Μπέσης, Κοντομάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια