Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δίπλαρος: «Πλέον έιμαστε ομάδα, εύκολη απόφαση να έρθω στον Πανιώνιο»

Ο Νίκος Δίπλαρος παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr . Ο 20χρονος ταλαντ...

Ο Νίκος Δίπλαρος παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr.

Ο 20χρονος ταλαντούχος μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου βρέθηκε στο στούντιο του Panionianea Radio (παρέα με τον συμπαίκτη του στον Ιστορικό Μπορίς Νταλό) και μιλήσαμε μαζί του για τον μπασκετικό Πανιώνιο και όχι μόνο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δίπλαρου: 

-Νίκο πες μας αρχικά τι περίμενες να βρεις στον Πανιώνιο όταν ήρθες και αν δέχτηκες εύκολα την πρόταση της ομάδας...

«Κλείνω ένα μήνα πλέον στην ομάδα. Περίμενα να βρω μία καινούργια ομάδα, η οποία ακόμα δεν ήταν έτοιμη. Όταν ήρθα εγώ ο coach ήταν μία εβδομάδα μόνο στην ομάδα. Ο λόγος που ήρθα είναι ότι ο coach με πίστεψε, μου είπε ότι με πιστεύει και θα με βάλει να παίξω, κάτι που έκανε. Είναι αυτό που ζητάω εγώ τώρα από την καριέρα μου. Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση για μένα να έρθω στον Πανιώνιο».
Νίκος Δίπλαρος και Μπορίς Νταλό στα
γραφεία του panionianea.gr

-Έγιναν πολλές προσθήκες στο ρόστερ το τελευταίο διάστημα, πιστεύεις ότι πλέον έχει ανέβει επίπεδο η ομάδα;

«Όταν ήρθα το επίπεδο ήταν πιο χαμηλό στην ομάδα. Πλέον είμαστε καινούρια ομάδα. Έγιναν πολλές προσθήκες, καθημερινά δουλεύουμε πολλές ώρες. Πολύ γρήγορα μπορώ να πω ότι έχουμε δέσει πλέον. Είναι 15 διαφορετικές προσωπικότητες στην ομάδα δεν είναι εύκολο. Εγώ τώρα νιώθω ότι είμαστε μία ομάδα, κάτι πολύ σημαντικό. Από την στιγμή που είμαστε ομάδα το μπάσκετ θα έρθει από μόνο του. Πλέον είμαστε καλά».

-Και ο coach ήρθε αργότερα στον Πανιώνιο, όμως βλέπουμε ότι άμεσα η ομάδα έδειξε καλύτερη εικόνα και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ λίγο έλειψε να έρθει η μεγάλη νίκη...

«Το παλέψαμε πολύ με την ΑΕΚ, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει κιόλας το παιχνίδι. Ότι λέμε για τους παίκτες ισχύει και για τον coach. Έχει να διαχειριστεί 15 άτομα και πρέπει να μας κάνει ένα».

-Είναι ματς ζωής-θανάτου με την Κύμη;

«Ναι με την Κύμη είναι ζωής-θανάτου, να μην κρυβόμαστε. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το επόμενο».

-Πιστεύεις πως μία νίκη θα φέρει και την απαραίτητη ψυχολογία στην ομάδα;

«Σίγουρα. Όσο καλά και αν παίζεις, όσο καλά και αν πας στην προπόνηση, η ήττα είναι ήττα και η νίκη είναι νίκη. Δίνει ψυχολογία μία νίκη, περισσότερο για εμάς θα μας κάνει καλό».

-Ακόμα δεν ξέρουμε αν τελικά η ομάδα παίξει με κόσμο ή όχι κόντρα στην Κύμη. Είναι κάτι που και εσείς το σκέφτεστε; 

«Ναι, ακόμα περιμένουμε και εμείς. Ευχόμαστε να έχουμε τον κόσμο μας, αλλά είτε τον έχουμε είτε όχι, εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη για τον στόχο της ομάδας».

-Είναι εφικτός ο στόχος;

«Είναι εφικτός, εννοείται. Πλέον είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Είναι νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα, έχει πάρα πολύ δρόμο, έχει πολλές αγωνιστικές».

-Οι νέοι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα, όπως ο Νταλό, ο ΜακΝίλι, ο Κράβιτς, είναι έμπειροι, βοηθάει αυτό πιστεύεις γενικότερα την ομάδα;

«Είναι παιδιά που βάζουν τον εγωισμό τους κάτω από την ομάδα. Βοηθούν πολύ παντού και στα αποδυτήρια και μπήκαν άμεσα στο κλίμα. Έχουν εμπειρία αυτά τα παιδιά και ειδικά στην προπόνηση βοηθάει πολύ αυτό».

-Έχεις μεγάλες επιτυχίες με τις ομάδεων Νέων της Εθνικής...

«Είναι σημαντικό κομμάτι για μένα οι Εθνικές ομάδες και σίγουρα με έχει βοηθήσει αυτό το κομμάτι. Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις για την χώρα σου, ήταν όνειρο μου από μικρό παιδί. Πήραμε και μετάλλια είναι πολύ σημαντικό».

Ο Νίκος Δίπλαρος με τους
Γιώργο Καρμίρη, Παναγιώτη Κυπραίο
-Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και με τους συμπαίκτες μας και με την διοίκηση, όλοι μας. Όλα τα παιδιά είμαστε μαζί. Κάνουμε παρέα, βγαίνουμε έξω για καφέ μαζι, θα πάμε στο γήπεδο παρέα».

-Σου μεταφέρω μία ερώτηση ενός ακροατή, αν γνωρίζει πράγματα για τον μπασκετικό Πανιώνιο;

«Εννοείται πως γνωρίζω την ιστορία του συλλόγου. Μεγάλη ομάδα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρώπη. Γνωρίζω για τον Πανιώνιο».

-Πως ήταν η εμπειρία στον Άρη, στην ομάδα που ουσιαστικά ανδρώθηκες; 

«Πήρα και καλά και κακά από τον Άρη. Νιώθω λίγο αδικημένος και γι' αυτό και πήρα την πρωτοβουλία να φύγω. Αλλά ο Άρης με έχει βοηθήσει, ειδικά στη δύσκολη στιγμή που είχα μετά την ΑΕΚ. Με πήρε η οικογένεια Λάσκαρη και με βοήθησε πολύ. Μπασκετικά ίσως να μην πήρα τις ευκαιρίες που θα ήθελα. Πέρυσι ήταν κοινή απόφαση να φύγω δανεικός και πιστεύω με βοήθησε. Όταν δεν έχω προσπαθήσει και δεν έχω μπορέσει να δείξω πράγματα, γιατί δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία, δεν μπορούν να με κρίνουν. Τώρα ας βγουν να με κρίνουν, που έχω ένα ρόλο και παίζω κάποια λεπτά. Αλλά δεν μπορώ να πώ ότι πήγα στον Άρη και απέτυχα».

Όσο για τα είδωλά του, ο Νίκος Δίπλαρος τόνισε πως αυτά είναι ο Βασίλης Σπανούλης και ο Κώστας Σλούκας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια