Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι σκέψεις και τα... διλήμματα του Γρηγορίου!

Οι αντικαταστάτες των Μασούντ-Οικονόμου στην ενδεκάδα του Πανιωνίου αποτελούν τα δύο διλήμματα για τον Μιχάλη Γρηγορίου ενόψει ΠΑΟΚ. Ο ...

Οι αντικαταστάτες των Μασούντ-Οικονόμου στην ενδεκάδα του Πανιωνίου αποτελούν τα δύο διλήμματα για τον Μιχάλη Γρηγορίου ενόψει ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Ιστορικού φαίνεται πως ακόμα δεν έχει κατασταλάξει 100% για τους δύο ποδοσφαιριστές που θα αντικαταστήσουν τους Μασούντ-Οικονόμου και θα πάρουν φανέλα βασικού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Για την θέση του κεντρικού αμυντικού ένας εκ των Γκιοατά-Κάργα θα καλύψει το κενό, δίπλα στον Μπανανά, ενώ στα χαφ Ταπόκο και Πινιώτης διεκδικούν την θέση του παρτενέρ δίπλα στον Κόρμπο.

Όπως έχει φανεί στις τελευταίες προπονήσεις, οι Γκιοατά-Ταπόκο φαίνεται να έχουν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, ωστόσο οι οριστικές αποφάσεις του Γρηγορίου θα φανούν την Κυριακή.

Όσον αφορά συνολικά το πιθανότερο αρχικό σχήμα που αναμένεται να δούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αυτό αποτελείται από τους εξής: Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά, Μπανανά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι.

Στην αποστολή αναμένεται να είναι και ο Γεσίλ που έχει ανεβάσει ρυθμούς, ενώ εκτός έχει τεθεί ο τραυματίας Σιώπης και ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ Λάμπρου λόγω συμφωνίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια