Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δύσκολο παιχνίδι, ο Πανιώνιος έχει επικίνδυνους παίκτες»

Το Σάββατο ο Πανιώνιος αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Νταμίρ Κάναντι να μιλάει για το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες....

Το Σάββατο ο Πανιώνιος αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Νταμίρ Κάναντι να μιλάει για το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του συλλόγου του Περιστερίου:

Τι πρέπει να προσέξει στο ματς με τον Πανιώνιο το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να κρατήσει τον Ατρόμητο στην κορυφή της βαθμολογίας; "Αυτός είναι ο στόχος μας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, να παραμείνουμε στην κορυφή. Είναι παιχνίδι που παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ συμπαγής και γρήγορη ομάδα. Είναι πολύ επικίνδυνη μπροστά και πρέπει εκεί να εστιάσουμε και να προσέξουμε."

Αν υποθέσουμε πως ο Ατρόμητος έχει πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα, θα εστιάσει και στην εξουδετέρωση παικτών όπως ο Μασούντ; "Όχι, δε θα εστιάσω ακριβώς σε έναν παίκτη. Σίγουρα ο Πανιώνιος έχει πολύ καλούς και επικίνδυνους παίκτες όπως ο Μασούντ κι ο Σπιριντόνοβιτς, αλλά είναι και πολύ δυνατός σαν σύνολο και σαν ομάδα. Όπως ακριβώς είμαστε κι εμείς, κάτι το οποίο είναι και το μεγάλο μας πλεονέκτημα κι εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε."

Πως ένας προπονητής μιας ομάδα που δεν είναι συνηθισμένη στην κορυφή της βαθμολογίας προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους; "Είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση το πως μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για την ομάδα. Το πετυχαίνουμε όμως μέσα από συζητήσεις, μέσα από επικοινωνία μας και τις κουβέντες μαζί με τους παίκτες. Πλέον σε αρκετά παιχνίδια έχουμε την ταμπέλα του φαβορί και της πρώτης θέσης κι αυτό δυσκολεύει την κατάσταση. Έρχονται τα Media για συνεντεύξεις και δηλώσεις με τους πρωταγωνιστές, κάτι το οποίο προσπαθούμε να διαχειριστούμε. Από την άλλη όμως είναι και κάτι ευχάριστο γιατί αποελεί όνειρο για κάθε παιδί."

Λένε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, όμως εκείνο ματς με ματς έχει μία με δύο αλλαγές. Να περιμένουμε κάτι τέτοιο και στο ματς με τον Πανιώνιο; "Έχουμε ένα πολύ δύσκολο, πολύπλοκο και σύνθετο παιχνίδι το οποίο μας περιμένει και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Γι' αυτό τον λόγο προετοιμαζόμαστε αναλύοντάς το διεξοδικά. Έτσι λοιπόν, θα επιλέξουμε τους πιο κατάλληλους παίκτες για το συγκεκριμένο ματς. Παίζουμε στο σπίτι μας και θέλουμε και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Από την άλλη κι ο Πανιώνιος θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι οπότε νομίζω πως θα δούμε ένα πολύ έντονο ματς."

Δεν υπάρχουν σχόλια