Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λινοξυλάκης: «Απόλυτη συναίσθηση της θέσης μας»

Ο Νίκος Λινοξυλάκης ανανέσωσε το blog του, ενόψει του πολύ δύσκολου εκτός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά όλα...

Ο Νίκος Λινοξυλάκης ανανέσωσε το blog του, ενόψει του πολύ δύσκολου εκτός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει το μέλος του τεχνικού τιμ των κυανέρυθρων:

Τρίτη έξοδος της ομάδας μας, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ, μία από τις ιστορικότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η εβδομάδα αυτή για την ομάδα μας πέρασε ευτυχώς χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μετά από το βίντεο της και την ανάλυση του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, είδαμε τον Νταλό να επιστρέφει στις προπονήσεις. Η δουλειά μέσα στο γήπεδο συνεχίστηκε σε υψηλό ρυθμό, δουλεύοντας πάνω στις αδυναμίες μας . Ίσως ήταν η πρώτη εβδομάδα που η ομάδα μας προπονήθηκε με ολοκληρωμένο το roster της, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Όσο αφορά το αυριανό παιγνίδι, γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας, εντοπίσαμε όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξουμε και δουλέψαμε με απόλυτη συγκέντρωση πάνω σε αυτά.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου, με την ίδια σοβαρότητα, πάντα με προπονητικό πλάνο με πολύ σκληρή δουλειά μέσα και έξω από το γήπεδο, με απόλυτη συναίσθηση της κατάστασης, με συγκεκριμένο στόχο και σκοπό, έχοντας την πεποίθηση ότι τα ποθητά αποτελέσματα θα έρθουν γρήγορα και θα δικαιώσουν την προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων που εργάζονται, τον σέβονται, τον αγαπούν και τον προστατεύουν.

Χρειάζεται υπομονή, εμπιστοσύνη, πίστη, προσήλωση και σκληρή δουλειά για να γίνει η πραγματικότητα που βιώνουμε, ένα αξέχαστο “όνειρο”.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια