Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανεβαίνει ο Γεσίλ, ξανά κανονικά ο Ντουρμισάι!

Ανεβαίνει ο Γεσίλ, ξανά κανονικά ο Ντουρμισάι. Συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Ιστορικού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον...

Ανεβαίνει ο Γεσίλ, ξανά κανονικά ο Ντουρμισάι.

Συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Ιστορικού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε με ικανοποίηση ξανά τον Ντουρμισάι να γυμνάζεται κανονικά, ενώ το ευχάριστο γεγονός είναι πως και ο Γεσίλ πήρε μέρος στο κανονικό μέρος της προπόνησης.

Στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί η ετοιμότητα του Γερμανού επιθετικού ενόψει ΠΑΟΚ. Ο Ντουρμισάι από την μεριά του φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση και αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας για την Κυριακή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: 

"Με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, συνεχίστηκε την Πέμπτη η
προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα της Πέμπτης, περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, καθώς και δίτερμα.

Οι Σαμέντ Γεσίλ, Φιόρι Ντουρμισάι, πήραν μέρος στο κανονικό μέρος του προγράμματος, ενώ ο Μανώλης Σιώπης ακολούθησε το πρόγραμμα της θεραπείας του, καθώς και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι τερματοφύλακες, Γιώργος Μπαντής, Μάτιτς Κότνικ και Λευτέρης Αστράς,ξεκίνησαν την
προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή τετματοφυλάκων, Βαγγέλη Φιλιππή και στην συνέχεια εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή στο στάδιο της Νέας Σμύρνης".

Δεν υπάρχουν σχόλια