Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στηρίζει (ξανά) την ΚΑΕ «Το πλατειάκι μας»

«Το πλατειάκι μας» στηρίζει για μία ακόμη χρονιά τον μπασκετικό Πανιώνιο. Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ: "Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ...

«Το πλατειάκι μας» στηρίζει για μία ακόμη χρονιά τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, προχωρώντας σε συμφωνίες με νέους και παλιούς χορηγούς και υποστηρικτές.

Συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος της ομάδας μπάσκετ θα είναι στην περίοδο 2017-2018, το ψητοπωλείο «Το πλατειάκι μας» του οποίου την διεύθυνση έχει ο πρώην παίκτης του συλλόγου, Μάκης Δρελιώζης. Ένα από τα στέκια των φίλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα είναι και φέτος στην πλατεία του Αγίου Σώστη, «Το πλατειάκι μας».

Διεύθυνση: Β4,, Θεόκλητου, Αθήνα 117 45, Ανοιχτά σήμερα · 5:30μ.μ.–12:30π.μ., Τηλέφωνο: 21 0931 5136

Παροτρύνουμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας και υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους".

Και άλλες ανακοινώσεις συνεργασιών της ΚΑΕ: 

"ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ΚΑΙ ALFA MEDICAL SOLUTIONS

O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA έχει στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018 πολλούς “συμμάχους” στην δύσκολη προσπάθεια να καταξιωθεί στην Α1 κατηγορία που επέστρεψε μετά από την διετη περιπέτεια σε μικρότερες εθνικές κατηγορίες. Σημαντικός υποστηρικτής μας είναι η εταιρία ALFA MEDICAL SOLUTIONS, παρέχοντας τις υπηρεσίες της και τα προϊόντα της στους παίκτες μας.

Ευχαριστουμε θερμά τον κο Κ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ και τους συνεργάτες του για την πολύτιμη βοήθεια τους".

"ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ΚΑΙ SHOPPING HOUSE

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, προχωρώντας σε συμφωνίες με νέους και παλιούς χορηγούς και υποστηρικτές. H οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ καλοσωρίζει το SHOPPING HOUSE, το οποίο ανέλαβε να χορηγήσει τα επίσημα ρουχα των προπονητών και του προσωπικού της ομάδας μπάσκετ. Είναι βέβαιο ότι οι προπονητές και όλα τα μέλη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα ξεχωρίζουν με τις παρουσίες τους σε κάθε αποστολή.

Λίγα λόγια για το SHOPPING HOUSE

Tο απόλυτο πολυκατάστημα στα Νότια Προάστεια. Το Shopping House, ξεκίνησε την λειτουργία του το 2000 και είναι το πρώτο πολυκατάστημα που ακολουθεί τη λογική “Shops in a shop” στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Μέσα σε 4 ορόφους, στεγάζονται όλα όσα θα μπορούσατε να χρειαστείτε: 45 διαφορετικά καταστήματα μέσα στα οποία μπορείτε να ψωνίσετε 300 επώνυμες φίρμες γυναικείας, αντρικής και παιδικής-βρεφικής ένδυσης, καλλυντικών και ειδών σπιτιού. Έτσι, μπορείτε να κάνετε όλα σας τα ψώνια ξεκούραστα, εύκολα και με ασφάλεια. Άλλωστε τα 6500 τμ του Shopping House σας εγγυώνται πως η εμπειρία shopping σας δεν θα είναι μόνο γεμάτη από μόδα και τις πιο hot επιλογές της αγοράς, αλλά και γεμάτη από μουσική και θετική ενέργεια. Το Shopping House διαθέτει επίσης δωρεάν θέσεις parking, ATM (Eθνικής Τράπεζας και Τράπεζα Πειραιώς), Καφέ-εστιατόριο, δωρεάν ασύρματο δίκτυο (WiFi) και δυνατότητα σύνδεσης στο internet.

Διεύθυνση: Θεομήτορος 41, Άλιμος. Τηλ: 210 98 53 450. www.shoppinghouse.gr

Η πρόσβαση γίνεται εύκολα και από τις τέσσερις κατευθύνσεις (από την Λεωφ. Αγ. Δημητρίου, Καλαμακίου από Λεωφ. Ποσειδώνος, Ιωνίας από Λεωφ. Βουλιαγμένης και Κυθηρίων από Λεωφ. Αλίμου).

Παροτρύνουμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας και υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους".

"Ανακοίνωση συνεργασίας με την Αctiva Hellas

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, προχωρώντας σε συμφωνίες με νέους και παλιούς χορηγούς και υποστηρικτές.H οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ καλοσωρίζει έναν ακόμα «σύμμαχο» της, την εταιρία Activa Hellas.

Λίγα λόγια για την εταιρία Activa Hellas

Η Activa Hellas είναι μια από τις κυριότερες Βιομηχανίες κάθετης παραγωγής εντομοαπωθητικών προϊόντων και εντομοκτόνων στην Ελλάδα με έδρα την Κόρινθο. Ιδρύθηκε από τα αδέρφια Νικόλαο και Αθανάσιο Παπαπετρόπουλο, οι οποίοι «κληρονόμησαν» τον ενθουσιασμό του και την τεχνογνωσία, πολλών επιτυχών δεκαετιών που είχαν προηγηθεί στην παραγωγή αντίστοιχων προϊόντων, από το πατέρα τους Στυλιανό Παπαπετρόπουλο που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1978 .

Επικοινωνία: www.actrivahellas.gr Tηλ. 27430-26367 E-mail info@activahellas.gr

Παροτρύνουμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας και υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια