Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γεσίλ: «Ευχαριστώ τον προπονητή μου»

Ο Σαμέντ Γέσιλ μίλησε για την επιστροφή του με γκολ στους αγωνιστικούς χώρους κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nov...

Ο Σαμέντ Γέσιλ μίλησε για την επιστροφή του με γκολ στους αγωνιστικούς χώρους κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό, αλλά στο β' παίξαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες και νομίζω ότι ήταν άτυχο για μας το 2-2 στα τελευταία δευτερόλεπτα γιατί αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο επιθετικός του Πανιώνιου, ενώ για την επιστροφή του πρόσθεσε:

«Για μένα είναι κακό γιατί είχα τον ίδιο τραυματισμό και πέρσι, είναι η τρίτη φορά που το παθαίνω. Θα ήθελα να πω ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι γύρω μου, με βοήθησαν να επιστρέψω. Σήμερα έδειξα ότι με την σκληρή προπόνηση που κάνω θέλω να επιστρέψω. Περάσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές σαν ομάδα αλλά νομίζω ότι τώρα όλα είναι καλά και ανυπομονούμε για την συνέχεια».

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Σίγουρα, σε κάθε ομάδα όταν δεν παίζει καλά υπάρχει πίεση. Το σημαντικό όμως είναι να μάθεις απ' αυτό, να βελτιωθείς. Νομίζω ότι σήμερα το δείξαμε αυτό στους οπαδούς μας, σε όσους είδαν το ματς από την τηλεόραση αλλά και στους εαυτούς μας».

Για το πόσο σημαντικό είναι να επιστρέφει στα γκολ: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί ήμουν εκτός τρεις εβδομάδες. Ευχαριστώ τον προπονητή που πίστεψε σε μένα και με έβαλε στα τελευταία 15 λεπτά. Είναι το καλύτερο συναίσθημα για έναν στράικερ να μπαίνει στα τελευταία 15' και να σκοράρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια