Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σημαντική η νίκη, να συνεχίσουμε έτσι...»

Για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας Πόλο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε ο προπονητής του Πανιωνίου, Κώστας Δήμου. Οι Νεοσ...

Για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας Πόλο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε ο προπονητής του Πανιωνίου, Κώστας Δήμου. Οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με 7-5 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, αφήνοντας ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας, που είδε τους παίκτες του να πραγματοποιούν το καλύτερό τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα έως τώρα.

«Έχουμε πει από την αρχή του πρωταθλήματος πως οι ομάδες βρίσκονται πάρα πολύ κοντά. Εξαρτάται πως θα εμφανιστεί η καθεμία στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Με τον ΠΑΟΚ κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Δεν ήταν παιχνίδι στο μέσο όρο μας, αλλά πολύ πιο κάτω. Δεν πίστευα πως θα κάνουμε κι άλλο τέτοιο παιχνίδι. Σήμερα εμφανιστήκαμε καλύτεροι, πιο έτοιμοι, πιο δυνατοί, πιο αποφασισμένοι. Ήμασταν προσηλωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και ότι είπαμε τα κάναμε. Αυτό φαίνεται και στο μικρό σκορ. Στην αρχή ήμασταν κοντά γιατί ήμασταν άστοχοι στον παραπάνω κι ενώ κερδίσαμε αποβολές και είχαμε ευκαιρίες. Όταν σκοράραμε καταφέραμε και ελέγξαμε το παιχνίδι».

Για την βελτίωση στον παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο: «Αλλάξαμε τη διάταξή μας στον παραπάνω. Είδαμε πως η προηγούμενη δε μας έβγαινε. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο ή να αλλάξει την ψυχολογία της δική σου ομάδας. Είπα και πριν, πως κάναμε ευκαιρίες, αλλά δε βάζαμε γκολ. Είχαμε κάποια σουτ από τα δοκάρια που δε σκοράραμε».

Για τον περιορισμό των επιθετικών ατού του Απόλλωνα: «Όσο περνούν οι αγωνιστικές οι αθλητές γνωρίζονται και μεταξύ τους, αλλά και εμείς οι προπονητές διαβάζουμε καλύτερα του αθλητές. Είναι λογικό πλέον να βλέπουμε τα δυνατά σημεία των παικτών και να μη μας ξαφνιάζουν και να προσαρμόζουμε την άμυνα μας. Το κάνουν και οι παίκτες μέσα στον αγώνα, όπως έγινε σήμερα με επιτυχία».

Για τη σημασία της νίκης στην πορεία του πρωταθλήματος:
«Είναι σημαντική οι τρεις βαθμοί, αλλά είναι εξίσου το ότι η ομάδα ανεβαίνει μετά από μία ήττα. Δε σημαίνει όμως κάτι για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε με άλλες δύο νίκες για να πούμε ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Πρωτονοτάριος: «Νίκη ψυχολογίας...»

Ως μία πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία της ομάδας του Πανιωνίου, που όμως προσφέρει τρεις βαθμούς χαρακτήρισε την επικράτηση επί του Απόλλωνα (7-5) ο έμπειρος τερματοφύλακας των κυανέρυθρων Στέλιος Πρωτονοτάριος μιλώντας αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Μέσα σε δύο εβδομάδες δείξαμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Η νίκη αυτή σίγουρα μας ανεβάζει την ψυχολογία. Είναι μια παρακαταθήκη για το μεγάλο πρωτάθλημα που έρχεται. Ίσως είναι κουραστικό και το λένε όλοι, αλλά ισχύει και είναι αλήθεια, πως είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τις θέσεις δύο και κάτω. Παίζω πολλά χρόνια στην Α1 και έχω πολλές σεζόν να δω κάτι τέτοιο. Είναι μια πολύ καλή νίκη ψυχολογίας, αλλά μόνο τρεις βαθμοί».

Για το τι άλλαξε μέσα σε δύο εβδομάδες είπε: «Όλοι λίγο έως πολύ αναλογιστήκαμε τα λάθη που έκανε ο καθένας. Η ομάδα ξεκινάει από το άτομο , οπότε όλοι καταλάβαμε τι έπρεπε να κάνουμε καλύτερα και σήμερα το δείξαμε στο νερό και πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη».

Για την καλύτερη επιθετικά εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο και για τη συνέχεια σχολίασε: «Επιμείναμε στο πλάνο που είχαμε φτιάξει από την αρχή του παιχνιδιού, προσέχοντας λίγο περισσότερο κάποιες λεπτομέρειες. Η συνέχεια είναι ίδια. Κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα όπως όλους του υπόλοιπους».

Πηγή: waterpolonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια