Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Έχω βλέψεις για μεγάλα πράγματα

Βήμα λαού: Θέλω να εκφράσω την άποψή μου για τα δρώμενα στην ομάδα μας στο ποδόσφαιρο πιστεύοντας πως εκφράζω ταυτόχρονα την άποψη της...

Βήμα λαού:

Θέλω να εκφράσω την άποψή μου για τα δρώμενα στην ομάδα μας στο ποδόσφαιρο πιστεύοντας πως εκφράζω ταυτόχρονα την άποψη της πλειοψηφίας των οπαδών-φιλάθλων.

Σε πρώτη φάση θα πρέπει τόσο η διοίκηση όσο και όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα, από τον απλό ποδοσφαιριστή εώς και τον προπονητή, να πουν στον οπαδό-φίλαθλο εν τέλει εάν είμαστε μεγάλη ομάδα ή όχι. Δεν μπορεί στις νίκες και στις επιτυχίες να γίνονται αναφορές στην ιστορία αυτού του σωματείου και στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει και στις ήττες και στις αποτυχίες στις οποίες υπάρχει στεναχώρια και φυσικά αρνητική κριτική να γίνεται λόγος για πράγματα του στυλ δεν μπορείτε να έχετε παράπονο αφού αναλάβαμε την ομάδα σε ένα χάλι, τακτοποιήσαμε τα οικονομικά της και καταφέραμε με παίκτες άσημους να βάζουμε στόχο για Ευρώπη κ.ο.κ.

Από τη μια δηλαδή να πιστεύουμε πως ήμαστε μεγάλη ομάδα και να ερχόμαστε στο γήπεδο (επιτυχίες) και από την άλλη να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες και να κάνουμε το σταυρό μας που η διοίκηση της ομάδας χωρίς κανένα εφόδιο μας κρατάει ανταγωνιστικούς. Ξέρετε κάτι κύριοι. Αυτό που κάνει ο Πανιώνιος είναι να δίνει ευκαιρίες σε παίκτες που διψάνε να δείξουν την αξία τους και να κάνουν το βήμα παραπάνω παίρνοντας μεταγραφή είτε στο εξωτερικό, είτε σε μια ομάδα του ΠΟΚ. Την ίδια στιγμή δίνει ευκαιρίες σε προπονητές που δούλευαν πολύ και αυτοί για να αναδειχθούν και να φύγουν και εκείνοι για ομάδες με μεγαλύτερες προοπτικές και φυσικά αμοιβές για τους ίδιους. Ως εκ τούτου δεν πρόκειται περί θαύματος το να έχεις καλά αποτελέσματα, διότι το κίνητρο είναι φοβερά μεγάλο και η ανοχή του λάθους αρκετή για να μην καούν που λέμε οι ποδοσφαιριστές ή και οι προπονητές.

Από εκεί και πέρα ακούω στις ήττες να είμαστε προσγειωμένοι γιατί δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Εννοείται πως δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε Μπαρτσελόνα για ευνόητους λόγους, όμως παιδιά οι αντίπαλοί μας δεν είναι η Ρεάλ, η Ατλέτικο ή η Σεβίλλη, ούτε καν η παραπαίουσα Βαλένθια, αλλά ο διαλυμένος Παναθηναϊκός, ο χειρότερος Ολυμπιακός όλων των εποχών, ο κομπλεξικός ΠΑΟΚ, η κούλα που η αναφορά και μόνο σε αυτήν γίνεται για λόγους ιστορικούς και από εκεί και πέρα η Ξάνθη που μια ζωή είναι στην 8αδα χωρίς να επιζητά κάτι παραπάνω, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ατρόμητος. Για τον τελευταίο δε να σας θυμίσω ότι απαρτίζεται στην άμυνα κατά το 60% από πρώην παίκτες του Πανιωνίου, έχει καταφέρει να μην δεχτεί γκολ εδώ και 7 αγωνιστικές, να είναι πρώτος και αήττητος και να κάνει πράξη αυτό που εμείς με τους ίδιους παίκτες ( και πολλούς άλλους καλύτερους μεσοεπιθετικά) δεν μπορέσαμε τα προηγούμενα χρόνια φέρνοντας κάτι τρομερά αποτελέσματα με κάτι Βέροιες, Πλατανιάδες κ.ο.κ. Μετά από κάτι τέτοια αποτελέσματα βγαίνανε μερικοί και υποστήριζαν την ομάδα δήθεν και τη Διοίκηση όταν υπήρχε άσχημη κριτική και όταν μετά στο γήπεδο πήγαιναν τρεις και ο κούκος.

Σταματήστε τις δικαιολογίες και την μετριοπάθεια και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να γίνει το βήμα παραπέρα, αλλιώς δεν δικαιούστε να διαμαρτύρεστε για την απουσία των φιλάθλων από το γήπεδο. Άλλωστε κάθε φορά που είναι να γίνει το κάτι παραπάνω χύνουμε την καρδόρα με το γάλα με αποτελέσματα τραγικά που μας πηγαίνουν συνεχώς πίσω.

Εγώ ως γνήσιος Πανιώνιος πιστεύω στο μεγαλείο αυτής της ομάδας και στις δυνατότητές της και d και τίτλους που θα μας βγάλουν από τη μετριότητα.

Εσείς;

Αναγνώστης: Τόλης Στρούβαλης

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια