Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Οι φίλαθλοι να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριο τους»

Η ζήτηση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής (12/11,17:00) ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα μεγάλη. ...

Η ζήτηση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής (12/11,17:00) ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της κυανέρυθρης ΚΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Παρακαλούνται οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (12/11, 17.00), να προμηθευτούν ΕΓΚΑΙΡΩΣ το εισιτήριο τους, προσκομίζοντας το προσωπικό ΑΜΚΑ και επιδεικνύοντας την αστυνομική ταυτότητα τους.

Επίσης, εξαιτίας της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και προκειμένου να αποφευχθεί ταλαιπωρία αναμονής και καθυστερήσεις για την παραλαβή του, παρακαλούμε να προσέλθετε πολύ νωρίτερα πριν από την ώρα έναρξης του αγώνα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Σμύρνης. Το Σάββατο (11/11) η πώληση των εισιτηριών θα συνεχιστεί στα γραφεία της ΚΑΕ (09.00-19.00) και την Κυριακή (12/11) από το εκδοτήριο στον προαύλιο χώρο από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια