Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έφυγε με τον βαθμό από το Περιστέρι

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, ο Πανιώνιος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρο (0-0) κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Ατρόμητο....

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, ο Πανιώνιος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρο (0-0) κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Ατρόμητο.

Η ομάδα του Γρηγορίου σε γενικές γραμμές είχε καλή αμυντική παρουσία στην αναμέτρηση, όμως επιθετικά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές επικύνδινες καταστάσεις προς την εστία του Γιαννιώτη.

Με αυτό τον βαθμό ο Ιστορικός έφτασε τους 15 βαθμούς στην Σούπερ Λιγκ.

Το παιχνίδι
Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 6’ είχε την πρώτη του καλή στιγμή. Μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, η μπάλα έφτασε στον Ντουρμισάι μέσα στην περιοχή, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.

 Στο επόμενο λεπτά ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων, με το σουτ του Ουάρντα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ. Στο 10’ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη, ο Ουάρντα έκανε την κεφαλια, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ.

 Οι κυανέρυθροι στη συνέχεια προσπάθησαν να ελέγξουν το παιχνίδι, κρατώντας μπάλα όποτε μπορούσαν. Μάλιστα, στο 16’ βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση, ο Βλάχος έκανε μία επικίνδυνη σέντρα, όμως δεν βρέθηκε κάποιος στο δεύτερο δοκάρι.

 Στο 23’ ο Ντιγκινί μέσα από την περιοχή έκανε ανενόχλητος το σουτ, όμως ο Κότνικ είπε «όχι» με πολύ ωραία επέμβαση. Πέντε λεπτά μετά ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Μασούντ έπαιξε έξυπνα και γρήγορα το φάουλ, ο Μασούρας από θέση τετ α τετ όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Γιαννιώτη να διώχνει με δυσκολία.

 Η ομάδα του Γρηγορίου ανέβασε την απόδοση του, πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα του Ατρομήτου.

 Στο 39ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Κότνικ, με το σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή να περνάει άουτ.

 Ένα λεπτό πριν το 45λεπτο, ο Χατζισαφί έκανε το φάουλ από τα αριστερά, ο Οικονόμου στην καρδιά της άμυνας προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά, όμως δεν τα κατάφερα και χάθηκε η ευκαιρία.

 Το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 53’ ο Κόρμπος έκανε το γέμισμα, που βγήκε σουτ, με την μπάλα να σκάει μπροστά στον Γιαννιώτη και να περνάει λίγο πάνω από την εστία. Δέκα λεπτά μετά ο Ατρόμητος βγήκε στην αντεπίθεση, στο δεύτερο δοκάρι ο Κιβρακίδης έκανε το σουτ, όμως ο Σαραμαντάς έβαλε το σώμα του και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

 Στο 69΄οι κυανέρυθροι βγήκαν πανέμορφα στην αντεπίθεση, ο Λάμπρου άλλαξε με τον Μασούρα, με τον Βλάχο να παίρνει την μπάλα να κάνει και το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

 Πέντε λεπτά αργότερα ο Μασούντ πήγε να εκτελέσει το κόρνερ από τα αριστερά, με τους οργανωμένους οπαδούς του Ατρόμητου να πετούν ένα μπουκάλι το οποίο πέρασε ξυστά από τον Ιρανό. Μετά από λίγα λεπτά διακοπής το ματς ξεκίνησε ξανά.

Στο 83’ ο Κότνικ, μετά από ώρα, χρειάστηκε να επέμβει.  Ο Μανούσος έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Σλοβένο τερματοφύλακα να αντιδρά σωστά και να διώχνει την μπάλα. 

Στο 89’ μετά από κόρνερ του Χατζισαφί, ο Παπαγεωργίου έπιασε την κεφαλιά, όμως ήταν αδύναμη και ο Γιαννιώτης μπλόκαρε την μπάλα.

Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς σκορ και έτσι ο Πανιώνιος έφυγε με τον βαθμό από το Περιστέρι.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργακόπουλος. 4ος: Διαμαντόπουλος.

Κίτρινες κάρτες: Χατζηισαϊας, Σαββίδης, Ουάρντα

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάζιτς (69’ Ουμπίδες), Βασιλακάκης (87’ Μενσά), Ουάρντα, Ντιγκινί (69’ Ντάουντα), Μανούσος

 Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς (65’Λάμπρου), Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (83’ Παπαγεωργίου), Μασούντ (76’ Σαββίδης), Χατζισαφί, Ντουρμισάι

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια