Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πασκουάλ: «Εύχομαι στον Πανιώνιο τα καλύτερα»

Όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πανα...

Όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Θέλω να ευχηθώ στον Πανιώνιο και τον κόουτς τα καλύτερα. Νομίζω πως παίξαμε καλά, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα. Δεν ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε, δώσαμε 2 παιχνίδια μετά από 48 ώρες. Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νίκη και πρέπει να ετοιμαστούμε τώρα για την Χίμκι».

Για την ευκαιρία που είχε να δει παίκτες που δεν χρησιμοποιεί πολύ: «Είμαστε ομάδα και πάντα προσπαθούμε να βοηθάμε όλους τους παίκτες να παίξουν. Όλοι έπαιξαν σήμερα με συγκέντρωση και είμαι ευχαριστημένος, όπως και από αυτούς που αγωνίστηκαν στο ΣΕΦ. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο μετά τις ήττες με Μπασκόνια και την ΑΕΚ».

Για τον Ντένμον: «Μας έδειξε πως έχει χαρακτήρα και ποιότητα, πως έχει καλά στοιχεία. Είναι έτοιμος να παίξει. Σε κάθε ματς προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να νικάμε και το ίδιο θα κάνουμε και στο επόμενο. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε την σωστή λύση για τον καθένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια