Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στο Αίγιο για τον... αλλαγμένο Πανιώνιο!

Ο... αλλαγμένος Πανιώνιος ήττηθηκε εκτός έδρας από τον Παναιγιάλειο με 1-0, πήρε την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου, όμως ...

Ο... αλλαγμένος Πανιώνιος ήττηθηκε εκτός έδρας από τον Παναιγιάλειο με 1-0, πήρε την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου, όμως όχι σαν πρώτος του ομίλου.

Με πάρα πολλές αλλαγές παρέταξε την ομάδα στο Αίγιο ο Μιχάλης Γρηγορίου. Τα νέα παιδιά της ομάδας, αλλά και οι θεωρητικά μη βασικοί πήραν την ευκαιρία τους από τον τεχνικό του Ιστορικού, όμως οι περισσότεροι δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στην ενδεκάδα του Πανιωνίου ξεκίνησαν μόνο οι Σαββίδης, Ντουρμισάι.

Ο Ιστορικός βρέθηκε πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και κατάφερε ουσιαστικά να γίνει απειλητικός από το 70' και μετά, όταν είχαν περάσει στον αγωνιστικό χώρο οι βασικοί Γεσίλ, Σπιριντόνοβιτς και Βλάχος!

Στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα χάθηκαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, όμως δεν ήρθε η ισοφάριση.

Ο Πανιώνιος πέρασε στους "16" του Κυπέλλου σαν δεύτερος από τον όμιλο του.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν έβρισκε διαδρόμους προς την εστία του Αθανασίου.

Από την άλλη ο Παναιγιάλειος κοίταγε κυρίως τα μετόπισθεν και στην αντεπίθεση προσπαθούσε να βρει κενά στην άμυνα του Ιστορικού.

Ο πιο δραστήριος παίκτης των κυανέρυθρων επιθετικά ήταν ο Μάκης Βουκελάτος, ο οποίος τόσο από τα αριστερά όσο και από τα δεξιά της επίθεσης πήρε πρωτοβουλίες και με το καλό αριστερό του πόδι έκανε κάποιες καλές σέντρες, οι οποίες όμως δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Η καλύτερη στιγμή για τον Πανιώνιο στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 44', όταν ο Βουκελάτος έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Παναιγιάλειου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα για τον Πανιώνιο. Στο 50' ο Κοκκόνης βρήκε χώρο, ο Σαραμαντάς τονμ "έχασε" και με ψύχραιμο πλασέ απέναντι από τον Μπαντή έκανε το 1-0 για τον Παναιγιάλειο.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος έπρεπε να ανέβει και το έκανε, έχοντας ως στόχο την ισοφάριση.

Στο 58 οι γηπεδούχοι πήραν κόκκινη κάρτα, με τον Κοντοχρήστο να κάνει σκληρό μαρκάρισμα στον Σπιριντόνοβιτς και σωστά πήρε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δέο λεπτά μετά ο γρηγορίου έβαλε Γεσίλ-Βλάχο στην ενδεκάδα, με τους Σαραμαντά-Βουκελάτο να βγαίνουν. Η ομάδα έγινε πιο επιθετική και έκανε ευκαιρίες.

Αρχικά στο 70' το σουτ του Γεσίλ μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ στο 72' ξανά ο Γεσίλ έκανε το δυνατό σουτ, με τον Αθανασίου να διώχνει με τις γροθιές.

Τρία λεπτά μετά ο Γεσίλ με κάθετη πάσα πέρασε την μπάλα στην περιοχή στον Μασούρα, το σουτ του οποίου όμως πέρασε άουτ.

Στο 78' χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Ιστορικό. Ο Παπαγεωργίου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Ντουρμισάι έκανε εξαιρετική κεφαλιά, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.

Στα επομενα λεπτά οι γηπεδούχοι καθυστερούσαν όσο μπορούσαν, με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να πάντα για την ισοφάριση.

Στο 87' ο Πανιώνιος είχε μία ακόμα καλή στιγμή, όταν ο Σπιριντόνοβιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ξανά ο τερματοφύλακας έδιωξε.

Το 1-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Πανιώνιο να περνάει στους "16" του Κυπέλλου, σαν δεύτερος από τον όμιλο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασίου, Ρέλλας. Κοντοχρήστος. Στίκας, Βλάχος, Μπρούς, Γαβριηλίδης (46' Ντέμο), Κριστέτο (76' Καναλς), Γκούφας, Κόκκορης, Σταματής

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπαντής, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς (60' Βλάχος), Σταυρόπουλος, Κάργας, Πινιώτης, Βουκελάτος (60' Γεσίλ), Σαββίδης, Μασούρας, Γλυνός (46' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι

-Δείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια