Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Καταγγέλουμε την στάση της αστυνομίας και κάποιων ανθρώπων της ΚΑΕ»

Οι Πάνθηρες -με ανακοίνωση τους- καταγγέλουν την στάση της αστυνομίας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την στάση κάπ...

Οι Πάνθηρες -με ανακοίνωση τους- καταγγέλουν την στάση της αστυνομίας μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την στάση κάποιων ανθρώπων της ΚΑΕ, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- "απαιτούμε διαφορετική αντιμετώπιση, τόσο στους ανθρώπους της κερκίδας όσο και στον κ. Αλευρογιάννη".

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοι του Ιστορικού:

"Ο πρώτος αγώνας της ομάδας μπάσκετ μπροστά στον κόσμο της έχει τελειώσει.

Η επιστροφή του Πανιωνίου στην Α1, έχει δημιουργήσει το αδιαχώρητο στο Αρτάκης και φίλαθλοι/οπαδοί έχουν πραγματοποιήσει μια ατμόσφαιρα γιορτή, που ακόμα και στην live μετάδοση της ΕΤ2, επικροτείται.

Η ήττα δεν πτοεί τον κόσμο, που χειροκροτεί και φεύγει από το γήπεδο ήρεμα.
Φεύγει από ένα γήπεδο, όπως φεύγει τα τελευταία 38 χρόνια! Ίδιες πόρτες εξόδου, ίδια δρομολόγια.
Χθες όμως, είχαμε μια ανατροπή!

Κάποιες διμοιρίες είχαν αποφασίσει πως δεν μπορούσαμε να αποχωρήσουμε από τα γνωστά σημεία και χωρίς καμία ανακοίνωση μέσα στο γήπεδο από την Κ.Α.Ε, ο κόσμος συμπιεζόταν σε αδιέξοδα που οι μπάτσοι είχαν κλείσει.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν επέτρεπαν και σε μικρά παιδιά, καθηλωμένα σε καροτσάκια ακόμα, να περάσουν για να πάνε στον δρόμο τους.

Επικράτησε ένταση και φυσικά, όπως σε κάθε περίπτωση που ο πολίτης έχει το δίκιο με το μέρος του και η αστυνομία δεν έχει τι να απαντήσει, έπεσαν χημικά (ως είθισται).

Καταγγέλουμε λοιπόν, την στάση της αστυνομίας αλλά και εκείνη κάποιων ανθρώπων της Κ.Α.Ε που αντί να προστατεύσουν τον κόσμο έκαναν πως δεν είδαν και δεν ξέρουν.

Τους θυμίζουμε λοιπόν, πως η ομάδα βρίσκεται στην Α1 κατηγορία χάρη στις προσπάθειες των πανθήρων, του γιατρού αλλά και του απλού κόσμου. Γι' αυτό και θα πρέπει να υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός ...

Ως εκ τούτου, απαιτούμε διαφορετική αντιμετώπιση, τόσο στους ανθρώπους της κερκίδας όσο και στον κ. Αλευρογιάννη (μαθαίνουμε διάφορα και γι' αυτό το θέμα).

Η στάση σας χθες, τόσο στην αρχή, στις εισόδους (αν είναι δυνατόν να ζητάτε εισιτήρια από παιδάκια που δεν πάνε καν σχολείο) όσο και στο τέλος (επιτρέποντας να δημιουργηθεί ένα χάος) δείχνει τον ερασιτεχνισμό σας και την πρόχειρη αντιμετώπιση στα σημαντικά θέματα μιας ιστορικής ομάδας.

Σας διαμυνήουμε πως αν δεν αλλάξετε στάση άμεσα, θα μας βρείτε απέναντί σας, και γνωρίζετε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό!

Panthers Club 1983

Υ.Γ. Σήμερα το club ανοίγει στις 21:00 ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκπομπή, λόγω συνέλευσης. "


Δεν υπάρχουν σχόλια