Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΚΑΕ: «Παιχνίδι -γιορτή για την Πανιώνια οικογένεια»

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος για το παιχνίδι και τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά: Ο πρώτος αγώνας του ΠΑΝ...

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος για το παιχνίδι και τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Ο πρώτος αγώνας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Basket League, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Superfoods, παρουσία των «κυανέρυθων» φιλάθλων, την Κυριακή (12/11, 17.00) αποτελεί μια γιορτή για ολόκληρη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ οικογένεια. Είναι αυτονόητο καθήκον και υποχρέωση του κόσμου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να προστατευτεί η έδρα της ομάδας και για τον λόγο αυτό έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας . Η διοίκηση της ομάδας μας προσδοκά τη θερμή και ταυτόχρονα κόσμια συμπεριφορά των φιλάθλων που θα συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των παικτών και του τεχνικού επιτελείου για την διεκδίκηση της νίκης. Επιβάλλεται να αποφευχθεί κάθε είδους ακραίας συμπεριφοράς για να εξαλειφθεί κάθε κίνδυνος απολογίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στα πειθαρχικά όργανα της διοργανώτριας αρχής.Αγκαλιάζουμε με εμπιστοσύνη τους οργανωμένους και μη , φιλάθλους μας.

Η αγωνία και η προσμονή των φίλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να παρακολουθήσουν, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας από την Α1 κατηγορία, την ομάδα μπάσκετ μας,αποτυπώνεται καθημερινά, με την ολοένα αυξανόμενη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Παράλληλα, το Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης που είναι το «σπίτι» της ομάδας μπάσκετ, τα 40 τελευταία χρόνια και έχει δεδομένη και γνώριμη χωρητικότητα 1200 θέσεων, καθώς και η καθολική εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου δεν παρέχουν την δυνατότητα ικανοποίησης αιτημάτων ελεύθερης εισόδου.

Σ’ αυτόν τον αγώνα χρειαζόμαστε την οικονομική, ηθική, ειλικρινή και μέσα σε αθλητικά πλαίσια στήριξη των φιλάθλων μας.

Είναι πολύ πιθανή η εξάντληση όλων των εισιτηρίων που διατίθονται από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Επισημαίνουμε ότι οι συμβατικές υποχρεώσεις μας,για προσκλήσεις, προς τους χορηγούς της ομάδας και της διοργανώτριας αρχής ξεπερνούν τις 100 θέσεις. Τέλος από την αρχή της περιόδου η ΚΑΕ έχει μεριμνήσει και ανακοινώσει τη διάθεση 200 εισιτηρίων διαρκείας σε προνομιακή τιμή για τους γονείς των παιδιών στις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου μας, ως συνοδοί των μελλοντικών αθλητών που θα στελεχώσουν την ανδρική μας ομάδα και φυσικά οι αθλητές μας των υποδομών τελούν σε ανοιχτή πρόσκληση και φιλοξενία από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια