Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσίκληρας: «Να γίνει ο κόσμος ο 6ος παίκτης μας»

Για την μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού μίλησε στο Panionianea Radio ο Άγγελος Τσίκληρας. Ε...

Για την μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού μίλησε στο Panionianea Radio ο Άγγελος Τσίκληρας.

Επίσης, o προπονητής της ομάδας αναφέρθηκε και στο πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος να βρεθεί δίπλα στα κορίτσια, αρχής γενομένης από το ματς εναντίον του παναθηναϊκού στο Αρτάκης (τη Κυριακή στις 13:00).

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός του Πανιωνίου

-Coach η ομάδα που το πάει φέτος;
Η ομάδα το πάει μέχρι εκεί που μπορεί. Δείχνει ότι μπορεί να κάνει πράγματα με μεγάλη προσπάθεια και σταθερά βήματα όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

-Πώς κρίνεται αυτή την αρχή, περιμένατε αυτό το ξεκίνημα και τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα;
Αν το περιμέναμε είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων και όλα ξεκινάνε από τη κλήρωση στο πρωτάθλημα. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πάρα πολύ στη καλοκαιρινή περίοδο και η δουλειά που κάναμε αυτό το καιρό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Βήμα βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε που θα μας οδηγήσει.

-Φέτος όσο έχετε δει τους αντιπάλους μπορείτε να μας πείτε που θα κυμανθεί περίπου η ομάδα;
Σκοπός μας είναι η ομάδα να πάει καλύτερα από πέρυσι. Δεν γίναμε ξαφνικά μεγαθήριο. Η περσινή χρονιά ήταν αναγνωριστική και τελείωσε αίσια έστω και στη διαδικασία των playout. Ήταν μεγάλη εμπειρία ο τελικός κυπέλου για εμάς αφού ο Πανιώνιος δεν είχε υπάρξει σε τελικό final four στην ιστορία του. Φέτος έχουμε πιο έμπειρα παιδιά στην ομάδα και θεωρούμε ότι θα κάνει καλύτερα βήματα από πέρυσι.

-Είστε ικανοποιημένος από το ρόστερ όπως έχει διαμορφωθεί ή θα θέλατε κάτι παραπάνω;
Θα ήμουν άδικος αν έλεγα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος. Τα κορίτσια όλα "παλεύουν" πραγματικά. Η ομάδα απαρτίζεται στο σύνολο της από εξαιρετικούς χαρακτήρες και προσωπικότητες που είναι πάρα πολύ σημαντικό για μία ομάδα. Με την όλη δουλεία τα αποτελέσματα βγαίνουν σιγά σιγά αλλά είμαι εδώ για να ζητάω κάθε μέρα και περισσότερα πράγματα.

-Υπήρξε η αποχώρηση της Γιοβάνοβιτς τις προηγούμενες μέρες. Θα υπάρξει αντικατάσταση ή προχωράτε όπως είναι το ρόστερ;
Το ρόστερ ήταν ήδη σχεδιασμένο πριν την έλευση της Γιοβάνοβιτς. Προέκυψε εμβόλιμα η έλευσή της και οι ρόλοι είχαν ήδη δοθεί. Ακόμα και έτσι όπως είναι η ομάδα μετά την αποχώρηση της η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Στη πορεία θα δούμε αν υπάρξουν κενά τι θα κάνουμε. Το πιο σημαντικό από όλα να υπάρχει υγεία.

-Δώστε και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.
Θα ζητούσα από τον κόσμο του Πανιωνίου που θερμά στηρίζει την ομάδα, η οποία έχει φέρει και το μοναδικό πρωτάθλημα σε ομαδικό επίπεδο στο σύλλογο, ότι αξίζει το κόπο να έρθει και να παρακολουθήσει αυτά τα παιδιά. Ας έρθει έστω μία φορά και αν δεν τον ικανοποιήσουμε να μην ξανάρθει. Εγώ όμως είμαι σίγουρος ότι θα ικανοποιηθεί και θα θέλει να έρθει ξανά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο αθλητής να νοιώθει τον κόσμο δίπλα του και τη στύριξή του. Να γίνει ο 6ος παίκτης ο δικός μας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια