Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισόπαλοι 2-2 και οι Νέοι!

Σε ένα όμορφο παιχνίδι με ανατροπές, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι, για το πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ. Η Κ20 του Ιστορ...

Σε ένα όμορφο παιχνίδι με ανατροπές, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι, για το πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ.

Η Κ20 του Ιστορικού σε γενικές γραμμές είχε καλή εικόνα, ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε πρώτος με τον Γκαργκαλατζίδη, μόλις στα 40” της αναμέτρησης. Ο Πανιώνιος έφερε το παιχνίδι γρήγορα στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέτσα στο 8‘.

Στο 67‘ οι κυανέρυθροι με σκόρερ τον Μαχαίρα ανέτρεψαν το σκορ και έκαναν το 2-1. Μετά την σέντρα οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου κέρδισαν φάουλ, ο Κόζακ το εκτέλεσε απευθείας, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο Τζοβάρας στην επαναφορά έκανε το 2-2.

Συνθέσεις των ομάδων:
Πανιώνιος: Αστράς, Τσερεργκόφ (46′ Αγγέλης), Μίκο, Γιαννής, Μπέτσας, Αρσενίδης, Καραχάνας (78′ Τσακιργιάννης), Τσιντώνης, Οικονομίδης, Σουσώνης, Μαχαίρας (68′ Αποστόλου).

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Παπαθανασίου, Λύρατζης, Διαμαντής, Δημητρίου , Χατζηδίμπας, Μπαλογιάννης (60′ Τζοβάρας), Χατζηστραβός, Παπαδόπουλος (64′ Τσιγγάρας), Γαϊτανίδης (46′ Κόζακ), Γκαργκαλατζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια