Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πεντάστερη» η Κ17!

Πετούσε φωτιές η Κ17 του Ιστορικού, που επικράτησε άνετα με 5-0 του Απόλλωνα Σμύρνη, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Ζαλ...

Πετούσε φωτιές η Κ17 του Ιστορικού, που επικράτησε άνετα με 5-0 του Απόλλωνα Σμύρνη, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ζαλάβρα δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλο του, ήταν εντυπωσιακή στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν μία εύκολη νίκη, η οποία την φέρνει έναν βαθμί πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Μόλις στο 6′ ο Μούντριχας έκανε το 1-0 στο ματς, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μπατσούλι σημείωσε το 2-0. Ο Φιλιπακόπουλος στο 34′ «έγραψε» το 3-0, σκορ το οποίο έμεινε έως το 45λεπτο.

Στο 88′ ο Ευθυμιάδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 4-0, ενώ στο 90′ ο Φιλιπακόπουλος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Τζίνας, Σεμερτζάκης, Αναστασίου, Σταμελάκης, Βασιλόπουλος, Μπρέγκου, Πρεβόλης, Περιστέρης, Μπατσούλι, Φιλιπακόπουλος, Μούντριχας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ευθυμιάδης, Αβαρικιώτης, Ντογάνι, Μενάι, Ρουκουνάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ηλίας Ράμμος): Φλώρος, Ρόδης, Θωμάς, Πετράς, Κουρεμάδας, Σερβές, Κοφίνης, Χρυσικός, Φάρκονας, Πελέκης, Αποστολάκης, ενώ έπαιξαν και οι Κωνσταντινίδης, Κούκουρας, Τσούπρος, Αγγελόπουλος, Βιτζηλαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια