Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θλάση ο Σιώπης, 15 μέρες εκτός ο Ντουρμισάι!

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν τον Πανιώνιο. Όπως έγινε γνωστό, Ντουρμισάι και Σιώπης αποκόμισαν νέους τραυματισμούς σ...

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν τον Πανιώνιο.

Όπως έγινε γνωστό, Ντουρμισάι και Σιώπης αποκόμισαν νέους τραυματισμούς στο ματς με τον Ατρόμητο, με τον πρώτο να έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου και τον δεύτερο θλαση οπίσθιου μηριαίου.

Το σχετικό ιατρικό Δελτίο της ΠΑΕ:

Ο Φιόρι Ντουρμισάι, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας μας, κ. Χρήστο Δάρα. Όπως έδειξαν οι σχετικές εξετάσεις, έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Ο κ. Χρήστος Δάρας, του τοποθέτησε ειδικό νάρθηκα και πλέον ο Φιόρι Ντουρμισάι, θα μείνει εκτός των προπονήσεων για περίπου 15 ημέρες.

Σε υπέρηχο υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας και ο Μανώλης Σιώπης, προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς το πρόβλημα τραυματισμού, που αποκόμισε επίσης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί θλάση οπίσθιου μηριαίου στο δεξί πόδι. Την Τρίτη θα του γίνει ένεση πλασματοκυττάρων από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια