Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

To βόλεϊ παίδων του Πανιωνίου θα αγωνιστεί με το σήμα της «Αγκαλιάς»

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία « Αγκαλιά» ιδρύθηκε επίσημα το 2008 στην Λέσβο από τέσσερα άτομα, τον παπα Στρατή Δήμου, τον Γιώργο – ...

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία « Αγκαλιά» ιδρύθηκε επίσημα το 2008 στην Λέσβο από τέσσερα άτομα, τον παπα Στρατή Δήμου, τον Γιώργο – Τυρίκο Εργά και τις Κατερίνα και Ελένη Σελάχα. Δραστηριοποιείται στον τομέα της στήριξης τόσο ντόπιων οικογενειών όσο και προσφύγων. Μόνο το 2016 βοήθησε περισσότερους από 17.000 πρόσφυγες στο νησί της Λέσβου. Για τις προσπάθειές της τιμήθηκε το 2016 με το βραβείο Raul Wallenberg του Συμβουλίου της Ευρώπης και το 2017 για το πρόγραμμα 200+200 στήριξης 200 ντόπιων οικογενειών και 200 οικογενειών προσφύγων αλλά και για το έργο της γύρω από τον πολιτικό και κοινωνικό στοχασμό με το βραβείο Alexander Langer International Award 2017.

Το τμήμα volley παμπαίδων – παίδων του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ, αναγνωρίζοντας και τιμώντας το ανθρωπιστικό έργο της «Αγκαλιάς», το οποίο είναι απολύτως συμβατό με τις αξίες του συλλόγου μας και την προσφυγική καταγωγή μας, θα αγωνιστεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με το σήμα της «Αγκαλιάς» να κοσμεί την εμφάνιση της ομάδας μας.

Πηγή: panionios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια