Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να είναι... Πάνθηρας και στην Λαμία!

Με στόχο τη νίκη, η οποία θα τον... ανεβάσει μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο αποψινό (02/10, 19:30) εκτός ...

Με στόχο τη νίκη, η οποία θα τον... ανεβάσει μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο αποψινό (02/10, 19:30) εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία.

Με την αναμέτρηση του Πανιωνίου κόντρα στην γηπεδούχο Λαμία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει προετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτό το ματς και είναι έτοιμη να δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να συνεχίσει το αήττητο που έχει στο πρωτάθλημα και φυσικά σε περίπτωση νίκης να ανέβει μόνη πρώτη στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίων των ανέτοιμων Οικονόμου, Ντουρμισάι, ενώ αντίθετα ο Μανώλης Σιώπης ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές:
Κότνικ, Αστράς, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Γλυνός, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Σταυρόπουλος, Σοτζέι, Κάργας, Γεσίλ, Σιώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια