Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με εννέα παίκτες αρχίζει το PANIONIOS BASKETBALL YOUTH TRAINING PROGRAME

Από την ΚΑΕ Πανιώνιος: "Η οργάνωση της προσπάθειας ανάδειξης νέων ταλαντούχων παικτών και της σταδιακής προώθησης τους στην ανδρ...

Από την ΚΑΕ Πανιώνιος:

"Η οργάνωση της προσπάθειας ανάδειξης νέων ταλαντούχων παικτών και της σταδιακής προώθησης τους στην ανδρική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, υλοποιείται με την έναρξη του PANIONIOS BASKETBALL YOUTH TRAINING PROGRAME που θα έχει την τεχνική εποπτεία και επίβλεψη του Βαγγέλη Ζιάγκου, την ιατρική υποστήριξη του ΙΑΣΩ General και την οικονομική υποστήριξη της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν, αρχικά οι αθλητές: Καμπερίδης Γιώργος, Καρακεχαγιάς Γιάννης, Μαραγκίδης Νίκος, Δημακόπουλος Γιάννης, Κάπρης Φώτης, Κοπακάκης Τζόϊ, Κουτούδης Μιχάλης, Δημητράκοπουλος Ιάσων, Μωραϊτης Ηλίας. Στο άμεσο μέλλον θα ενταχθούν κι άλλοι παίκτες, ενώ θα διοργανωθεί συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση του PANIONIOS BASKETBALL YOUTH TRAINING PROGRAME.

Οι στόχοι του πρόγραμματος είναι:

Η καθημερινή ατομική και ομαδική βελτίωση των παικτών που θα στελεχώσουν την συγκεκριμένη ομάδα.
Η αγωνιστική εγρήγορση των παικτών με σκοπό να προαχθούν σταδιακά στην ανδρική ομάδα.
Η δημιουργία υπεραξίας από την εξέλιξη των παικτών του πρόγραμματος για την αύξηση της αγωνιστικής “περιουσίας” του συλλόγου.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια