Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio: Έρχεται μία ακόμα «πλούσια» Πανιώνια Εκπομπή!

Την Παρασκευή (27/10) ζωντανά η νέα εκπομπή του panionianea.gr στον αέρα του Panionianea Radio (λόγω απεργίας δεν έγινε την Τρίτη η εκπ...

Την Παρασκευή (27/10) ζωντανά η νέα εκπομπή του panionianea.gr στον αέρα του Panionianea Radio (λόγω απεργίας δεν έγινε την Τρίτη η εκπομπή και μεταφέρθηκε Παρασκευή)!

Μία ακόμα Πανιώνια Εκπομπή έρχεται στο Πανιώνιο ιντερνετικό ραδιόφωνο. Την Παρασκευή (27/10), στις 18:30, ο Γιώργος Καρμίρης θα βρίσκεται στον αέρα του Panionianea Radio και μαζί με τον Παναγιώτη Κυπραίο θα κάνουν μία ακόμα καθαρά κυανέρυθρη κουβέντα, για όλη την Πανιώνια επικαιρότητα.

Το τρίτο ημίχρονο από τις νίκες σε Τρίπολη και Θεσσαλονίκη, το ερχόμενο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, τα μπασκετικά νέα και γενικότερα όλη η επικαιρότητα για τον Ιστορικό στην κυανέρυθρη ραδιοφωνική συχνότητα.

Καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ, Γιώργος Μπιτσικώκος, ο οποίος θα μιλήσει για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Επίσης, στον αέρα του Panionianea Radio θα φιλοξενηθεί ο μπασκετμπολίστας του Ιστορικού, Ζήσης Σαρικόπουλος, όπου θα μιλήσουμε για τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Φυσικά, πάντα η δική σας συμμετοχή, η δική σας παρουσία στην Πανιώνια εκπομπή είναι απαραίτητη, καθώς συμμετέχετε ενεργά με τα μηνύματα σας και τα σχόλια σας για τον αγαπημένο μας Πανιώνιο.

Μάλιστα, από αυτή την εκπομπή και σε κάθε εκπομπή θα ανοίγουν οι γραμμές για τον κυανέρυθρο κόσμο. Ο λόγος περνάει σε όλους εσάς, τους φίλους του Πανιωνίου.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής θα ανοίγουμε τις τηλεφωνικές γραμμές και θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε στον αέρα και να πείτε την άποψη σας για ότι θέλετε εσείς όσον αφορά την αγαπημένη μας ομάδα.

Ο κόσμος του Ιστορικού, μέσω του Panionianea Radio, έχει αποκτήσει την δική του φωνή και πλέον η φωνή του κάθε Πανιώνιου θα ακούγεται (κυριολεκτικά)!!!

*Tην LIVE εκπομπή θα την ακούτε από τις εξής δύο συχνότητες:

Panionianea Radio: Εδώ τα... ακούς όλα κυανέρυθρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια