Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο νόμος του ποδοσφαίρου...

Ο Πανιώνιος κυριάρχησε σχεδόν και στα 90 λεπτά του εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει σε μία από τις πάρα πολ...

Ο Πανιώνιος κυριάρχησε σχεδόν και στα 90 λεπτά του εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει σε μία από τις πάρα πολές ευκαιρίες που είχε και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την γηπεδούχο ομάδα.

Οι κυανέρυθροι είχαν μία γεμάτη εμφάνιση στην Λαμία, δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς και να κερδίσεις!

Οι γηπεδούχοι ήταν ακίνδυνοι στην αναμέτρηση, όμως στο 78' κατάφεραν με ένα εξαιρετικό γκολ του Μπλάζιτς να "κλέψουν" τους τρεις βαθμούς, με τον νόμο του ποδοσφαίρου να παίρνει... σάρκα και οστά!

Ο Πανιώνιος τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γκιοατά στο 80'.

"Ήρωας" για την Λαμία ο τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος που... κατέβασε ρόλα.

Περίπου 200 Πάνθηρες έδωσαν δυναμικό "παρών" στο ΔΑΚ Λαμίας και κέρδισαν εύκολα την μάχη της εξέδρας.

Το παιχνίδι
Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πως θέλει από τα πρώτα λεπτά να καταφέρει να μπει μπροστά στο σκορ.

Στο 2ο λεπτό ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Μασούντ, ενώ στο 7' χάθηκε τεράστια ευκαιρία για το 0-1. Ο Σπιριντίνοβιτς έσκαψε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της Λαμίας, όμως ακριβώς πάνω στη γραμμή ο Αναστασιάδης έδιωξε την μπάλα με προβολη και κράτησε το “μηδέν” στην εστία του.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 12' χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο Μασούντ έπαιξε γρήγορα το φάουλ που κέρδισε, ο Γεσίλ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και δεξιά, όμως ο Παπαδόπουλος έδιωξε με τα δάχτυλα το σουτ του παίκτη του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Γρηγορίου πατούσε καλά στο γήπεδο και στο 15' είχε μία ακόμα καλή επιθετική ενέργεια. Ο Γεσίλ έδωσε στον Σπιριντόνοβιτς, αυτός΄εφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, έκανε και το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 21ο λεπτό ο Πανιώνιος είχε μία ακόμη τελική ενέργεια. Ο Κόρμπος έδωσε στον Γεσίλ δεξιά μέσα στην περιοχή, το σουτ του οποίου έδιωξε ξανά ο Παπαδόπουλος.

Επτά λεπτά μετά οι κυανέρυθροι έπαιξαν όμορφα στην επίθεση και δημιούργησαν μία ακόμη καλή φάση. Ο Βλάχος βρήκε τον Σπιριντόνοβιτς μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το συρτό σουτ, με τον Παπαδόπουλο ξανά να λέει “όχι”.

Η πρώτη τελική της Λαμίας ήρθε στο 30', με ένα απευθείας φάουλ του Πίτι, όπου ο Κότνικ έπεσε στην γωνία του και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σπιριντόνοβιυς δοκίμασε το πόδιο του έξω από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να είναι ξανά σταθερός.

Το ξεκίνημα της “επανάληψης” ξεκίνησε όπως ακριβώς ήταν και το πρώτο μέρος. Ο Πανιώνιος βγήκε στην αντεπίθεση, η μπάλα πήγε στον Μασούντ, το δυνατό σουτ του οποίου κόντραρε και έτσι χάθηκε η φάση.

Στο 53' ο Λάμπρου έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή της Λαμίας, πάσαρε στον Σπιριντόνοβιτς, αυτός είδε δεξιά στην περιοχή τον Βλάχο, με τον δεξιό μπακ του Πανιωνίου να κάνει το σουτ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Στο επόμενο λεπτό η Λαμία, μετά από ένα φάουλ, απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά των κυανέρυθρων. Ο Μπλάζιτς στο δεύτερο δοκάρι έκανε το πλασέ, με τον Κότνικ να διώχνει την μπάλα.

Στο 55' ο Πανιώνιος βρήκε ξανά χώρους, με τον Γεσίλ να δίνει στον Μασούτ, με το σουτ του Ιρανού να περνάει πάνω από την εστία της Λαμίας.

Η ομάδα του Γρηγορίου στο 64' είχε μία πολύ καλή επιθετική ενέργρια. Ο Σπιριντόνοβιτς έκανε ωραία ατομική ενέργεια και σουτ, ο κορυφαίος της Λαμίας,όμως, Παπαδόπουλος έπεσε και έδιωξς την μπάλα.

Οκτώ λεπτά μετά ο Πανιώνιος έχασε νέα τεράστια ευκαιρία. Ο... ήρωας της Λαμίας, Νίκος Παπαδόπουλος, είπε ξανά “όχι”, αυτή τη φορά σε κοντινό πλασέ του Μασούρα.

Ο Ιστορικός ήταν η ομάδα που δημιουργούσε και έχανε συνεχώς ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως η Λαμία στο 78' κόντρα εντελώς στην ροή του αγώνα κατάφερε να πετύχει το γκολ.

Μετά από γέμισμα και διώξιμο του Μπανανά, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στον Μπλάζιτς, ο οποίος έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, ο Κότνικ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι οι γηπεδούχοι από το... πουθενά άνοιξαν το σκορ.

Σαν να μην έφτανε το γκολ που δέχτηκε η ομάδα, δύο λεπτά μετά (80'), ο Πανιώνιος έμεινε και με παίκτη λιγότερο. Μετά από μία αψιμαχία των Γκιοατά – Βασιλαντωνόπουλου, οι δύο παίκτες είδαν την κίτρινη κάρτα, με τον παίκτη του Ιστορικού να βγαίνει από το παιχνίδι, καθώς ήταν η δεύτερη.

Και με παίκτη λιγότερο ο Πανιώνιος προσπάθησε να πετύχει ένα γκο, να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 86' ο Γεσίλ έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε ελάχιστα άουτ!

Τελικά το 1-0 έμεινε έως το φινάλε...

Σκόρερ: Μπλάζιτς 78'

Κίτρινες κάρτες: Αναστασιάδης, Σαραμαντάς, Γκιοατά (2), Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Παπαδόπουλος

ΛΑΜΙΑ: Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος (34' Βουό), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (74' Φράγκος), Πίτι (67' Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος (86' Κάργας), Σαββίδης (65' Σιώπης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούντ, Λαμπρού (65' Μασούρας), Γεσίλ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια