Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χέντερσον: «Ενθουσιασμένος που θα παίζω για τον κόσμο του Πανιωνίου»

Ο Εσιάν Χέντερσον αποκλειστικά στα panionianea.gr . Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου έκανε ο Εσιάν Χέντερσον στα panio...

Ο Εσιάν Χέντερσον αποκλειστικά στα panionianea.gr.


Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου έκανε ο Εσιάν Χέντερσον στα panionianea.gr.

O 31χρονος πάουερ φόργουορντ μίλησε για την εμπειρία που διαθέτει, για τις πρώτες εντυπώσεις από την Ελλάδα και τον Πανιώνιο, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα θα είναι έτοιμοι για τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις.

Παράλληλα, τόνισε πως γνωρίζει ότι οι οπαδοί του συλλόγου είναι παθιασμένοι με την ομάδα και έθεσε ως στόχο να καταφέρει ο Πανιώνιος να μπει στα play off!

Αναλυτικά όσα είπε ο Χέντερσον στα panionianea.gr:

-Διαθέτεις μεγάλη εμπειρία, πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σε αυτή τη σεζόν;

"Οπωσδήποτε, βλέπω τον εαυτό μου σαν ηγέτη, όπου και να πάω και νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου σε επίθεση και άμυνα. Αυτό θέλω να καταφέρω και στον Πανιώνιο".

-Είσαι στην Ελλάδα λίγες μέρες, ποια είναι πρώτη σου εμπειρία για την χώρα και τον Πανιώνιο;

"Η πρώτη μου εμπειρία απο την Ελλάδα είναι ότι είναι μία όμορφη χώρα, ο καιρός είναι υπέροχος, είναι κόντα η θάλασσα και μου αρέσει πολύ αυτό. Όσο αναφορά την ομάδα, γνωρίζω ότι οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω για αυτόν τον κόσμο".

-Πιστεύεις ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν;

"Ναι, το πιστεύω. Μπορεί το ροστερ της ομάδας να συμπληρώθηκε αργά, αλλά είμαι αισιόδοξος και το πιστεύω ότι η ομάδα θα ανταπεξέλθει για την μεγάλη σεζόν που έχει μπροστά της".

-Τι θα ήθελες να πεις στους οπαδούς του Πανιωνίου και ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, ξέρω ότι μας υποστηρίζουν πολύ οι οπαδοί και θέλω να παίξω όσο πιο καλά μπορώ. Προσωπικοί μου στόχοι είναι να καταφέρουμε να μπούμε στα play off και είμαι έτοιμος να δουλέψω για αυτό".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια