Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να... λάμψει κόντρα στον Αστέρα!

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Πανιώνιος, που σήμερα (22/10, 16:00) κοντράρεται εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 8η αγωνιστ...

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Πανιώνιος, που σήμερα (22/10, 16:00) κοντράρεται εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Μετά από τις δύο τελευταίες ήττες (με Λαμία, ΟΣΦΠ) οι κυανέρυθροι δοκιμάζονται στην Τρίπολη από τον γηπεδούχο Αστέρα, έχοντας ως στόχο τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, καθώς για πρώτη φορά φέτος μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του.

Πιο συγκεκριμένα, οι Βλάχος, Σαββίδης ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν και ο Γκιοατά εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας ο Γρηγορίου συμπεριέλαβε 20 παίκτες. Αυτοί είναι οι εξής: Κότνικ. Μπαντής, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Γκιοατά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Σιώπης, Σαββίδης, Μασούντ, Κάργας, Γεσίλ.

Όσον αφορά την αρχική, ενδεκάδα δεν αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές, με τον προπονητή της ομάδας να έχει δίλημμα για μία θέση στα εξτρέμ, όπου Λάμπρου και Μασούρας ουσιαστικά «παίζουν» για την θέση του βασικού (ο Σπιριντόνοβιτς θεωρείται βέβαιος για την ενδεκάδα).

Πάνθηρες παντού!

Η ομάδα του Πανιωνίου θα έχει στο πλευρό της και τον κόσμο της στην Τρίπολη, αφού αναμένεται οι Πάνθηρες, αλλά και ο απλός φίλαθλος κόσμο του Ιστορικού, να δώσουν δυναμικό «παρών».

Οι κυανέρυθροι φίλαθλοι θα πάρουν την θέση τους στην Θύρα 4 του γηπέδου της Τρίπολης, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 10 ευρώ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια