Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Nέο ρεκόρ συμμετοχών στον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης

Nέο ρεκόρ συμμετοχών στον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης Mε νέο ρεκόρ συμμετοχών διεξάγεται την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ο 3ος Αγώ...

Nέο ρεκόρ συμμετοχών στον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Mε νέο ρεκόρ συμμετοχών διεξάγεται την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ο 3ος Αγώνας Δρόμου Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης που διοργανώνει ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Στην τρίτη χρονιά της διεξαγωγής του, οι συμμετοχές έχουν αγγίξει τις 5.500 και είναι σίγουρο ότι θ' ανέβουν ακόμα περισσότερο, ανάλογα με τις εγγραφές της τελευταίας στιγμής που θα γίνουν στο κέντρο εγγραφών στον Γαλαξία, στην πλατεία Νέας Σμύρνης, Παρασκευή και Σάββατο (10.00-20.00) ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των θέσεων. Επίσης τις ίδιες μέρες και ώρες γίνεται και η παραλαβή του υλικού για όσους έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και έχουν πληρώσει για την εγγραφή τους.

Λόγω της πληθώρας συμμετοχών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να υπάρχουν αυξημένα μέτρα υγειονομικής κάλυψης, διπλασιάζοντας τους γιατρούς, τους εθελοντές και το υπόλοιπο προσωπικό.

Ετσι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο στην εκκίνηση, στον τερματισμό αλλά και στη διαδρομή, θα είναι τέσσερις γιατροί και 15 διασώστες που θα επανδρώνουν δύο ιατρικούς σταθμούς, ενώ στη διάθεση του αγώνα θα είναι ένα ασθενοφόρο και δύο μοτοσυκλέτες.

Επίσης, ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων στιχουργών, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο την ερχόμενη Κυριακή. Ο δημοσιογράφος, συγγραφέας, στιχουργός και ποιητής θα βραβευθεί για την προσφορά του στον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό από τον δήμαρχο της πόλης Σταύρο Τζουλάκη και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλη Χατζατουριάν, παράλληλα με τις απονομές των μεταλλίων στους δρομείς.

Η τελετή της βράβευσης στον Λευτέρη Παπαδόπουλο διαδέχεται την περυσινή στον σπουδαίο ποιητή Τίτο Πατρίκιο κι αποδεικνύει πως ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στην Αττική μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, αλλά κι ένα γεγονός που συνδυάζει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Η εκκίνηση του Nea Smirni Historic Run θα δοθεί στον οριοθετημένο χώρο, μπροστά στην Πλατεία Νέας Σμύρνης (άγαλμα Ελευθερίου Βενιζέλου), όπου θα είναι και ο τερματισμός και οι δρομείς θα πάρουν ρυθμό από τους ήχους της σάμπα ρέγκε που θα παίξει το συγκρότημα κρουστών Batala Atenas. Ο αγώνας των 10χλμ. θα ξεκινήσει στις 09.00, των 5χλμ στις 10.45, στις 11.45 θα ξεκινήσουν τη διαδρομή των 2.5χλμ οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και στις 12.15 οι μετέχοντες στη γενική κατηγορία, τα ΑμεΑ και τα μέλη της Special Olympics Hellas.

O 3oς Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη του Πανιώνιου ΓΣΣ, του Συλλόγου Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και της Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.neasmirnihistoricrun.gr

https://www.facebook.com/Nea-Smyrni-Historic-Run-Αγώνες-Ιστορικής-Μνήμης-718013364969324

Δεν υπάρχουν σχόλια