Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Ο Πανιώνιος έχει μέλλον...»

Η Κ20 του Ιστορικού πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Νέω...

Η Κ20 του Ιστορικού πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λιγκ.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Κοροπούλης, κάνει τα τελευταία χρόνια εξαιρετική δουλειά στο τμήμα και αυτό φαίνεται τόσο από τα αποτελέσματα, όσο και από τους παίκτες που ανέβηκαν στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου (όπως οι Βουκελάτος, Αστράς, Γλυνός, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης).

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στα panionianea.gr για τη σημαντική νίκη της ομάδας επί του ΟΣΦΠ, τονίζοντας αρχικά:

"Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, μα περισσότερο για τη σημαντική προσπάθεια των παιδιών, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και καθ' όλη την εβδομάδα".


Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα "κλειδιά" της δίκαιης επικράτησης του Πανιωνίου: "Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προσήλωση στο πλάνο της τακτικής και η ψυχή που επέδειξαν τα παιδιά μας στην αντεπίθεση του αντιπάλου, ήταν τα κλειδιά της δίκαιης επικράτησης. Οι παίκτες απέδειξαν ότι ο Πανιώνιος έχει μέλλον και μπορεί να συνεχίσει να στηρίζεται στη δουλειά των ακαδημιών του".

Τέλος, αναφερόμενος στη συνέχεια, είπε: "Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά την πορεία μας, έχοντας ως στόχο να πετύχουμε ότι περισσότερο μπορούμε".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια