Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλή εμφάνιση, μηδέν στο ταμείο!

Γράφει ο Λουζιτανός... Ο Ιστορικός έμελλε να γράψει ιστορία δυστυχώς αυτή τη φορά για τη Λαμία, μιας και η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε χθ...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Ο Ιστορικός έμελλε να γράψει ιστορία δυστυχώς αυτή τη φορά για τη Λαμία, μιας και η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε χθες την παρθενική της νίκη στη φυσική της έδρα. Σε έναν ακόμη αγώνα στον οποίο ο Πανιώνιος έχασε βαθμούς από έναν αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος – τον οποίο μάλιστα στο περισσότερο μέρος του αγώνα τον περιόρισε σε παθητικό ρόλο.

Με τόσες καθαρές ευκαιρίες για γκολ, οι οποίες σπαταλήθηκαν από άσχημα τελειώματα ή βρήκαν απέναντί τους έναν σταθερότατο Παπαδόπουλο (που δεν έκανε βέβαια και καμιά εξωπραγματική απόκρουση), το 1-0 φαντάζει ως σκορ από άλλο ματς.

Το θετικό ήταν ότι η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο Α’ ημίχρονο. Αρκετή κίνηση, καλή κυκλοφορία, δημιουργία φάσεων και σταθερή άμυνα. Δυστυχώς είχαμε σε κακή μέρα ως προς τα τελειώματά τόσο τον Σπιριντόνοβιτς όσο και τους Γεσίλ και Μασούντ, παρότι ο τελευταίος στο δημιουργικό κομμάτι ήταν πολύ καλός. Ο Λάμπρου δεν φάνηκε ιδιαίτερα, ενώ από τα αριστερά η απουσία του Χατζί Σαφί ήταν αξιοπρόσεκτη. Ο Σαραμαντάς αν και αμυντικά πήγε καλά, δεν βοήθησε ιδιαίτερα επιθετικά.

Παρότι στο Β’ ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε πάλι δυνατά και έκανε ευκαιρίες στο πρώτο 10λεπτο, στη συνέχεια η ομάδα έκανε «κοιλιά» και το ματς άρχισε να βρωμάει... Οι αλλαγές του Γρηγορίου δεν βοήθησαν καθόλου, καθότι ο Σιώπης δεν έχει φτάσει τα συνήθη επίπεδα απόδοσής του, ενώ ο Μασούρας δεν φάνηκε. Αν και η Λαμία προειδοποίησε, με όλες της τις φάσεις να προέρχονται από στημένα, ο Πανιώνιος δεν αντέδρασε και το γκολ ήρθε μετά από ...πλάγιο και ένα σουτ το οποίο ήταν μεν σπάνιο και εξαιρετικό, αλλά οφείλεται στην αδράνεια της άμυνας να καθαρίσει τη δεύτερη μπαλιά, μετά την κεφαλιά-διώξιμο του Μπανανά. Μετά το γκολ, ομάδα του Τεννέ γαρ αλλά και εν γνώσει της δυναμικότητάς της η Λαμία, κλείστηκε ξανά και η ανόητη κόκκινη του Γκιοατά (χωρίς λόγο και ενώ είχε κίτρινη έσπρωξε τον αντίπαλο) «κλείδωσε το ματς».

Δυστυχώς όμως η ομάδα δεν πήρε ούτε βαθμό μετά από μια τέτοια εμφάνιση και έχασε την ευκαιρία να πιάσει κορυφή και να πάει με περισσότερη άνεση στα δύο παιχνίδια που έρχονται μετά τη διακοπή, με τον Ολυμπιακό που σαφώς θα θέλει να σηκώσει κεφάλι και τον Αστέρα που είναι δυνατός στην έδρα του, ενώ έπονται ΑΕΚ και Ατρόμητος. Φαίνεται πως μας αρέσει να το κάνουμε δύσκολο, λοιπόν και η σειρά αγώνων μετά τη διακοπή θα δείξει εάν η ομάδα έχει μέταλλο και μπορεί να διακριθεί και φέτος.

Σίγουρα η ομάδα βρέθηκε σε κακή ημέρα, σίγουρα δεν υπήρχε και τύχη, αλλά χρειάζεται περισυλλογή. Τα πολλά χαμένα τελειώματα πρέπει να προβληματίσουν το τεχνικό επιτελείο, γιατί δεν είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά και κοστίζει, ειδικά σε αγώνες κλειστούς ή με λίγες φάσεις απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, όπως αυτοί των επόμενων αγώνων. Αν και η ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση, έρχονται δύσκολα παιχνίδια και η ανάγκη των βαθμών θα φανεί. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ακόμη σε ένα πρωτάθλημα χωρίς play-offs και ο ένας βαθμός είναι χρήσιμος.

Φυσικά, το γήπεδο πρέπει να γεμίζει αρχής γενομένης με τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, για να σπρώξουμε την ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια